perjantai 7. lokakuuta 2011

97

Päivät Kiteellä kuluu ja ensi viikon perjantaina suunnataan taas Vantaalle syysloman viettoon. Päästään tapaamaan meidän uusi perheenjäsen, pian neljä kuukautta vanha cockerspanieli Minni. Jännittää, että mitä Helmi tykkää, koira on varmaan niin onnellinen sit kun pääsee takaisin Kiteelle ja täällä ei oo pentua.. Mut jouluun on vähän aikaa ja sit meille toivottavasti muuttaa pienen suuri aussievauva. Nella oli käynyt ultrassa ja paljon on pentuja tulossa, ehkä meille sitten tulee sieltä sellainen pieni aussievauva.

Tässä yks päivä käytiin katselemassa lehmiä ja Helmi oli liian innokkaasti menossa aitaukseen. Nykäisin sitä vähän, että olis tullut pois laitumelta kun oli puoliksi siellä sisäpuolella ja kun koira lähti peruuttamaan sen niska osui sähkölankaan. Vinkaisu kuului ja koira alkoi madella edessä kuin pyytäen anteeksi. Oli kauheen varovainen sen jälkeen mua kohtaan, kun luuli että mä olin aiheuttanut sen sille. Ei sen jälkeen uskaltanut enää mennä katsomaan lehmiä ja pelkäsin että se vaikuttaa siihen että Helmi ei hevosiakaan uskalla tulla katsomaan. Näin ei onneksi ollut ja seuraavana päivänä toi viipotti innoissaan heppoja katsomaan. Lehmiä ei ollakaan käyty katsomassa, pitäis käydä katsomassa että jäikö sille nyt ikävä kuva sitten siitä. Tuli huomattua, että on toi oikeesti vaan pehmee koira kun se kauan sen sähkölankaan osumisen jälkeen varoi mua.
Mulla on navettatöitä ollut ja tiedän että toi koira niin rakastais olla siellä mukana. Ton paikan omistajien kelpiepentu Dante on ihan onnessaan aina tuolla navetalla ja siitä kehkeytyy vielä varmasti oiva paimenkoira tulevaisuudessa.

Minni ja kissat on käyneet loishäädössä (korvapunkki) eläinlääkärillä ja Minni on kanssa saanut rokotukset. Äiti on ollut pikkupentuun tosi tyytyväinen, vielä kun malttais uskoa että sen kanssa on käytettävä kaikki muiden koirien tapaamiset hyväksi. Pennulle on peti ostettu ja vielä pitäis toisenlainen ruokakippo ostaa, jottei pennelin korvat ui ruoassa ja vedessä. Ei malttais itse odottaa että pääsee pikkusen näkemään, tulee sit kunnon kuvapostaus kunhan pääsen kotiin :3 Alle tulee nyt pari äitin ottamaa kuvaa Minnistä ja mun Eppuskasta.

Minni ja Eppu (:
Kun Eppu nostaa tassua Minni hyppää ilmaan... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)