keskiviikko 19. lokakuuta 2011

101

Eilen käytiin juoksuttamassa koiria ystävyyden puistossa. Minni ja Helmi sai molemmat juosta vapaana ja Minni varsinkin oli niiin onnellinen. Tupen ja Helmin kanssa ollaan joskus käyty kävelemäsä tuolla myös, mutta sillon oli niin pimeetä ettei erityisemmin uskallettu siellä kävellä kun siellä ei ole yhtään katulamppuja ja koko metsä oli ihan pimeänä.
Helmin häntä ei vieläkään ok, nyt ollut vesihäntä jo viikon. Selkeesti jo parempi, mut ei kuitenkaan kunnossa. Ei pidä häntää kauheasti ylhäällä ja silloinkin kun pitää niin ei kunnolla. Ehkä se tästä pikkuhiljaa lähtee paranemaan.

Tänään sitten ei oo tapahtunut mitään kummempia. Minnin kanssa ollaan treenattu maahan menoa ja tassun antamista. Maahan menossa on enemmän ongelmaa kuin tassun antamisessa, mut sitä ollaankin treenattu vasta tosi vähän. Tassun antamista ollaan treenattu pari päivää enemmän kuin maahan menoa ja sen Minni onkin tajunnut jo kohtuu hyvin! Kyllä se siitä lähtee! Oon miettinyt että vois perusasentoakin alkaa jo treenaamaan, vaikkei sillä mikään kiire kyllä olekaan. Onhan tässä aikaa vielä vaikka miten kauan.

Helmin häntä ei vieläkään ok, pitänyt vähemmän ylhäällä kuin eilen. Tänään ois kanssa Helmin pesupäivä, kaikki sanoo että toi koira haisee kamalalle mut mä en haista mitään..
Minnillä ja Helmillä myös kummallakin luiden syönnistä vatsa löysällä niin on saanut juosta ulkona niiden kanssa. Ehkä ne vatsat kohta taas rauhottuu, kun ollaan attapectineitä annettu Minnille jo eilen illalla (ja viime yönä 3.30 äiti tais antaa kanssa kun heräs ja vei neidin ulos) ja Helmille nyt tänään päivällä.
Neljä yötä niin ois aika matkata taas Kiteelle.

Enää 2-3 viikkoa, niin saadaan tietää syntykö mulle pientä aussienaperoa ! ♥ Minni on vähän tuhonnut mun pentukuumetta, mut silti jaksan innostua ajatuksesta että mulle muuttaa oma napero♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)