torstai 19. heinäkuuta 2012

Kaksi pientä tähteä

Eilen Sahaajankadun kentällä Helsingissä oli match show, missä pyörähdettiin Vinnan ja Martan kanssa. Vinna isoissa pennuissa ja Martta pikkupennuissa. Nea poimi meidät kyytiin viiden jälkeen ja mätsäriin ilmoittauduttiin viimisten koirien joukossa. Nealla oli mukana Dusty ja Donna ja mätsäripaikalla meidän seuraan liittyi Linnea Osmon ja Tryffelin kanssa. Linnean lisäksi nähtiin myös Riitta ja Fiilis.

Vinna meni kehään numerolla 33 ja Martta 46, molemmat olivat toiseksi viimeisiä kehissään. Vinna esiintyi tosi hienosti, ikinä ennen se ei ole antanut tuomarin katsoa hampaita nätisti ja sieti kopeloinninkin jollain tapaa. Pidin sen päästä kiinni, jottei pyörähtänyt ympäri katsomaan mitä tuomari tekee. Pentu liikkui tosi kivasti. Vinnan parina oli pitkäkarvainen saksanpaimenkoira, joka sai sillä kertaa punaisen nauhan ja Vinna sinisen. Jäätiin Vinnan kanssa suoraan sinisten nauhakehään, jossa ensin selviydyttiin kilpailemaan seitsemän parhaan joukkoon, sitten neljän parhaan joukkoon ja lopulta kahden parhaan joukkoon! Lopulta Vinna olikin sinisten pentujen toinen. Vinna alkoi lopussa kyllästyä koko touhuun ja katsoi mua vaan melkein kokoajan silmiin kuin pyytäen pois pääsyä siitä tilanteesta. Nyt en haluakaan viedä sitä ainakaan pariin kuukauteen minnekään, sillä se ei oikeasti tykkää siitä, mieluummin tehdään jotain mistä Vinnakin tykkää.

Martan parina kehässä oli Ansa-cockerspanieli, jota Martta olis kovasti halunnut mennä nuuskimaan. Ollaan aiemmin nähty Ansa Rajasaaren koirapuistossa ja sen jälkeen kahdessa match showssa. Martta ei parikehässä esiintynyt kunnolla, jostain se keksi että liikkeessä voi etujalat ns. mennä ravia ja takajalat pupulaukkaa... Yritin siinä sitten katsoa että ravaako se vai mitä ihmettä se tekee. Sain sen kyllä seisomaan, mutta en niin hyvin kuin olisin toivonut. Sinisten nauhakehään päästiin taas melkein suoraan ja siinä ensin seisottaessa meidän edessä oli vähän matkan päässä jonkun koiran namioksennukset ja Martta kiskoi niitä kohti kuola valuen eikä luonnollisestikaan olisi halunnut seisoa. Sain sen taas kuitenkin onnistumaan ja liikkeetkin melkein aina kun tuomari katsoi. Toisen kerran kun piti seisottaa, Martta seisoi tosi hienosti ja olin hirmuisen ylpeä siitä. Senkin kanssa selviydyttiin kummasti neljän parhaan joukkoon ja lopulta oltiinkin sitten neljänsiä!

En muista meidän porukan sijoituksista sen kummemmin kuin että Donna oli ilmeisesti PUN1 BIS2, Dusty PUN- ja Osmo PUN-. Kaikki esiintyivät hienosti :)

Eilen aamulla käytiin ensin Martan kanssa Haltialassa treffaamassa Katja ja Etta-pentu. Etta on Marttaa muutaman viikon nuorempi ja tytöt olivat suunnilleen saman kokoisia ja niillä oli tosi kivaa keskenään painiessa. Katjan kanssa puhuttiin jos nähtäisiin ensi viikolla uudelleen. Kuvia tulossa myöhemmin!

Huomenna olis tarkoitus suunnata kokeilemaan jälkeä ja lauantaina hakua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)