tiistai 17. heinäkuuta 2012

Muutaman päivän puuhailuja

Elina nappasi tänään mut, Vinnan ja Martan mukaan, kun lähti käymään Ojangossa treenaamassa. Elina oli suunnitellut myös mulle ja Vinnalle pienen ratapätkän (neljä estettä, pystyi toistamaan useaan kertaan), joka paljastuikin lopulta liian pitkäksi Vinnalle. Tehtiin sitä sitten vähän lyhyempänä ja sen lisäksi vielä suoraa. Martan kanssa tehtiin myös tuota ratapätkää, tosin vain kahta-kolmea estettä siitä. Martta pääsi myös tekemään suoraa pari kertaa. Keppitreeni jätettiin pois kokonaan tältä päivältä, sillä koirat väsyivät jo nopeasti tuostakin tekemisestä. Tehtiin tosi lyhyitä pätkiä ja välillä pidin tyttöjen kanssa taukoa tekemisestä. Koska Helmin kanssa ei tarvinnut juurikaan tauotella mitään, on siis ollut totuttelemista siihen, ettei pentu välttämättä jaksa enää silloin kun juuri itse innostuu ja haluaisi alkaa jankata lisää ja lisää.
Kun käytiin treenaamisen jälkeen kävelemässä Ojangon metsässä, Vinna ja Martta oli puolimatkassa menossa jonkun vieraan koiran luokse (havahduttiin Elinan kanssa siihen kun tää mies koiran kanssa vihels kuuluvasti, koira ei ilmeisesti ollut myöskään koiraystävällinen). Itsellä iski paniikki, että nyt ne menee sinne ja aloin äkkiä huutaa kumpaakin tyttöä luokse ja mitä ne tekivät? No tulivat luokse! ♥ Ihan superylpeä olin niistä, sillä ne olisivat voineet valita myös sen toisen koiran. Ja vieläkään en aio lisätä luottamusta Vinnaan yhtään sen enempää, niin paljon se on teiniperseillyt viimeaikoina.

Eilen vuorostaan käytiin Martan ja Vinnan kanssa Haltialassa Nean, Dustyn ja Emman kanssa. Vettä aluksi satoi, eikä muista ihmisistä ollut näin tietoakaan. Meitä sade ei kuitenkaan haitannut ja koirat tykkäsivät juosta vapaana! Vinna yllätti taas pari kertaa, kun tuli ihminen vastaan. Se taas harkitsi, kumman se valitsee - mut vaiko sen toisen ihmisen - ja kaikilla kerroilla se valitsi mut. Jee! Kunhan Minni lopettelisi juoksunsa niin pääsisi sekin taas seikkailemaan sinne, tänne ja tonne.

Huomenna treffataan aamusta Katja ja Etta -göötti, joka on Marttaa pari viikkoa nuorempi. Illalla olisi taas vuorossa match show Vinnan ja ehkä myös Martan kanssa Sahaajankadun kentällä Helsingissä. Perjantaina taas mennään todennäköisesti jälkitreeneihin Heidin ja Ava-valkkarin mukaan. Tekemistä siis riittää. Helsingissä pitäisi mennä pyörähtämään myös joku päivä Susannan kanssa.

Tänään Helmi varoi vasenta etujalkaansa. Makasi selällään lattialla ja Martta taisi pestä sen hampaita ja havahduin siihen että Helmi vinkui. En aiemmin ollut kuullut, että se vinkuisi, joten oli ihan hassua kuulla se nyt. Helmi piti tassua vaan suorana ilmassa eikä halunnut ojentaa sitä. Pienen hieromisen ja venyttelyn jälkeen Helmi pystyi kävellä sitä käyttäen, mutta ontui. Vähän hieroin sen molempia etujalkoja ja näiden ympäristöä lisää ja pian koira kävelikin taas normaalisti. Mikähän siinä jalassa sitten mahtoikaan olla? :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)