perjantai 7. syyskuuta 2012

Junamatkailua pitkästä aikaa

Ollaan nyt Vinnan kanssa junassa matkalla kotiin, kun kirjoitan tätä viestiä. Viimeksi mentiin tätä matkaa toukokuun 11. päivä Jenin (Nelli-partiksen omistaja) kanssa. Hypeltiin junasta ulos Kokkolassa, Seinäjoella, millon missäkin. Otettiin ihan kuva Kannuksen asemasta, jos ei päästäisikään sinne enää toista kertaa! Sillä ei ollutkaan suurta vaikutusta sit lopulta, että olin pääsykokeessa unohtanut kertoa että meillä on kissoja, sillä täällä mä nyt kuitenkin olen! ;)
Tässä kun mentiin Jennin ja Mintun kanssa junaan, niin tajusin kuinka onnekas oonkaan, kun Vinna on niin tottunut matkustamaan junassa. En mä oo ajatellutkaan, että se vois myös pelätä junaan menoa. Muistan kun se silloin 8 viikkoisena pallerona Tikkurilan asemalla odotellessa jännitti junia. Lumihangessa seisoskeli ja ihmetteli kun niin paljon kaikkea tapahtui ympärillä ja oli välillä karkuunkin lähdössä. Nyt se vaan ihan rauhassa istuu ja odottelee aina että joko me mennään ja menee junaan niin tottuneesti sisälle. Oli siinä hyvät puolensa, että Kiteellä oltiin sen ekat kuukaudet ja se pääsi reissaamaan sitä matkaa vähän ja kesällä sitten lähijunilla.

Eilen meillä oli koulussa ensiapukurssin eka osa (ens torstaina toinen osa) ja selvisin vaikka luulin etten selviäisi! Tänään meillä oli pieneläinten hoitamista ja puhuttiin koiran kehityksestä.
  Vinnan kanssa ei olla nyt kummempia keretty tekemään kahtena päivänä, eilen vähän naksuteltiin siitä että Vinna laittoi etutassut alustan päälle ja samoin ollaan treenattu sitä että se tarjoaa mulle sitä istumista. Se ei ehkä niin kovin hyvä vaihtoehto vieläkään sitä näyttelyä ajatellen, minne jäi niiden näyttelyjuttujen treenaus..? No ollaan me oikeesti ravia treenattu! Vinnan takaliikkeet on niin pentumaiset ja tohelot kuin olla ja voi. En tiedä miten ihmeessä se niitä takajalkojansa liikuttaa, sitä on tosi vaikea selittää edes kun se pitäisi itse nähdä. Ihan varmaan tulee näyttelyssä sanomista pentumaisista takaliikkeistä, jos ei tule niin siinä on sitten sokea tuomari! No mutta pentuhan se onkin ;)
Eilen me käytiin Tiian ja Pepe-bichonin kanssa reilu kuuden kilometrin iltalenkillä ja siellä juurikin huomattiin Vinnan takaliikkeet kun se ravasi edessä. Silloin se vielä nauratti, nyt ei enää kun näyttely on ylihuomenna.. :D No mutta, tosi kiva päästä kuulemaan että mitä tuomari on tuosta kaljusta väripilkusta mieltä! Vinnan isästä se oli ilmeisesti tykännyt aiemmin, mutta se mun enneuni kertoo jo ettei se tykkää Vinnasta....

Tiia eilen myös kehui, kuinka hienosti mun pieni koiruus oli hiljaa kun olin poissa. Muut metelöi, mutta Vinna vaan oli ihan hissukseen eikä sanonut sanaakaan ♥ Ihan super hienoa :) Tuossa se nytkin vaan nukkuu rauhassa jaloissa.
Seuraavina pysäkkeinä nyt Parkano, Tampere, Toijala, Hämeenlinna, Riihimäki ja Tikkurila, eli koira kerkee vielä hyvän matkaa nukkua.. :D

ps. Pelottavaa että nää blogin lukijat vaan lisääntyy.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)