sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Match show 23.9

Eilen käytiin kävelemässä kodalle Eevan&Hipin, Helmin&Micken sekä Tiian&Pepen kanssa. Mulla oli tietty Vinna myös mukana. Kävelyyn meni joku reilu tunti, matkaa jotain viitisen kilsaa suuntaansa. Laavulla oltiin sit neljä tuntia, Vinna ja Hippi riehui ihan kokoajan ja juoksenteli siellä ympäriinsä. Pennuilla oli ihan superhauskaa. Pepe innostui myös leikkimään Micken kanssa jossain välissä. Vinna kävi myös uimassa ja Hippi pyöritteli sen hiekassa saaden siitä ihan likaisen. Pepe myös kävi siellä hiekassa vähän tepastelemassa ja sai osansa myös liasta. Micke oli lopulta lähtiessä koirista siistein.
Kuusi tuntia meni tuohon reissuun, lähdettiin kolmen aikaan ja ysin jälkeen oltiin takaisin sitten! Pitää ottaa joku päivä uusiksi tuollainen reissu kun oli niin kivaa koirilla että ihmisillä! Illalla kun Tiia yritti viedä Pepeä käymään pissalla, niin Pepe heitti vaan lattialle kyljelleen makaamaan eikä ollut tosiaankaan lähdössä minnekään.. :D Vinnaa en lähtenyt ees yrittämään viedä ulos, kun se oli ihan märkä ja hiekkainen ja nukkui huoneessa.

Tänään oli sitten kennellinjan toisen vuoden opiskelijoiden järjestämä match show jossa käytiin pyörähtämässä Vinnan kanssa. Alunperin Tiian ei pitänyt ottaa Pepeä mukaan, mutta lopulta Eeva menikin käymään kehässä Pepen kanssa! Ensin oli koiruuksista vuorossa Pepen kehäseikkailut, se meni ensimmäiseen mätsäriinsä ja vielä Eevan kanssa. Esiintyi tosi hyvin, saaden punaisen nauhan ja ollen ns. "PUN5". Heti Pepen jälkeen oli vuorossa Vinnan kehään meno ja Vinnan parina oli reilu 4kk (?) vanha kultsupentu. Vinna sai punaisen nauhan ja oli lopulta PUN2! Liikkua tuo pentu oisi voinut paremmin, seisomisesta en ihan varma ole. Itsestä tuntui, että se olisi voinut seisoa paremminkin, mutta Eeva ja Tiia kovin vakuuttivat että se seisoi tosi hyvin. Ehkä se esiintyi niin hyvin kun se voi vaan tälläsen tohelon kanssa siellä esiintyä.. :D Hippi esiintyi myös kehässä hienosti ja ne hakivat sieltä Eevan kanssa sijoituksen SIN2. Ihan superpäivä siis meillä :) Anne kävi myös kehässä Neran kanssa ja Nera oli lopulta ilmeisesti SIN1 BIS2. Onnea teille muillekin pärjänneille!

Nyt onkin koiralla sitten tiedossa lepoa, sillä se on vieläkin ihan kuollut eilisestä riekkumisesta. Huomenna alkaakin mulla kentsuviikko, eli koira joutuu muutenkin vähän vähemmälle huomiolle.

Taas oli jäänyt yksi postaus lähettämättä, eli laittelin tän tänne 26. päivä kun oli jäänyt lähettämättä sunnuntaina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)