torstai 13. syyskuuta 2012

Ollaan treenattu Vinnan kanssa nyt paikalla makaamista sisätiloissa häiriöttä. Viikonloppuna voisi koittaa siirtää sen harjoittelun taas lyhyenä ulos. Aika pitää pitää lyhyenä vielä, sillä jos liian pitkiä pätkiä tässä vaiheessa niin Vinna nousee ylös tai ns. lysähtää kasaan makaamaan. Kun oon pitänyt ne pätkät lyhyinä ja koirallekin kiinnostavina, niin se pysyy maassa tarkkaavaisena.
Ollaan myös tehty perusasentoja, kontaktin pitoa ulkona ja vähän seuraamista. Oon myös naksutellut sitä kontaktiasennosta (agilitykontaktit) ja kaupasta on ostettu sitä maksaa, joka pitäisi huomenna sitten viimeistään keittää ja kuivattaa Vinnalle.

Koulussa meillä oli tänään pelkästään ensiapukurssia. Luulin, etten itse selviäisi niistä tunneista tähän päivään asti, mutta lopulta ne menikin ihan hyvin, vaikka tuntui että jäädyin itse ihan täysin niissä tilanteissa kun piti toimia. Kaikki opittu vaan katosi päästä, vaikka tiesin että ne siellä jossain oli! Lopulta tuntien jälkeen tuntui ihan tyhmältä, sillä ne kaikkihan oli ihan opittuja ja ns. tuttuja asioita jo. No mutta, nyt on kuitenkin ensiapukortti lompakossa eikä tarvii pariin vuoteen suorittaa mitään tuollaista!
Huomenna ois tarkoitus lähteä treenaamaan Katjan ja Mokan kanssa jossain vaiheessa ja lauantaina Eveliina saapuu tänne Aawan kanssa yhdeksi yöksi! Saas nähdä mitä tekemistä saan meille kehiteltyä, tokoa ois ainakin tarkoitus käydä treenaamassa, jos sää sallii niin myös jälkeä ja hakua hauaisi Eveliina tehdä Aawan kanssa. Tänään haettiin Tiian kanssa Eveliinaa varten tänne patja ja tyyny, peitto multa löytyykin kaapista. Vinna pieni saa vuorokaudeksi aussieseuraa, saa nähdä miten ne malttaa yönsä nukkua vai meneekö kokonaan painiksi, no mutta Eveliinahan se on ketä lattialla nukkuu.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)