tiistai 6. joulukuuta 2011

113

Sunnuntaina oli ensimmäiseksi messarikäynti omistajalla ja tuli paljon hamstrattua eläimille kaikkea syötävää. Kissat sai ruokaa ja koirat nameja, löytyi myös sellaisia nameja mitä Helmillekin saa syöttää.
Messarikäynti oli lopulta ohi ja sit oli se illan kohokohta. Me mentiin katsomaan pentuja Lempäälään! Kaikki pennut oli superihania ja sieltä valittiin sitten se meidän oma pentu, Maija. Kaikki oli tosi kivoja sylipusukoiria ja maltan tuskin odottaa että sellanen kotiutuu tännekin. Mystic oli tosi ihana, se siellä siivoili ja touhusi jatkuvasti kaikkea omaa. Maija vuorostaan kiersi kaikkien muidenkin ruokakupit läpi ja varmisti ettei keltään ollut jäänyt mitään. Lopulta se reppana nukahtikin ruokakupin päälle. Kolme viikkoa enää, niin Maija tulee kotiin! ♥
Kolme ekaa kuvaa Maijasta on Eija Parviaisen ottamia.



Maanantaina käytiin Elinan, Nellin ja Annin kanssa lenkillä Ojangossa. Nelli vähän kiusasi Minniä, aluksi Minni kauheesti säikähti kun Minni sen perässä juoksi, mutta sitten lopulta se ei enää näyttänyt sitä paljoa haittaavan vaan Minni itse hakeutui Nellin lähelle. Helmikin sai juoksennella vapaana siellä, eikä ontunut kuten vähän pelkäsin että olis alkanut tekemään. Harmi että satoi lähes koko ajan, niin ei viitsinyt kameraa kaivaa esiin!
Lenkin päätteeksi käytiin vähän agilityilemässä Minnin ja Helmin kanssa, Minniin kanssa harjoiteltiin putkea ja Helmi sai kanssa mennä putken läpi monta kertaa ja tehdä kepit kahdesti. Kovasti olis Helmi halunnut tehdä vielä lisää ja tuli kurja olo kun piti jo lähteä pois eikä keretty muuta tekemään, oli niin kauhea lumipyrykin ettei siellä ollut oikeen kiva mennä. Mut kyllä mä vielä kerkeen viedä Helminkin agilityilemään, vuokrataan vaik sit jonkun kaverin kanssa joku halli joululomalla. Minni tajusi, että putkesta läpi menemällä saa paljon nameja ja menikin mielellään sieltä läpi. Kyllä siitä vielä kelpo agilitykoira saadaan! Harmi kun sitä lunta pyrytti niin ettei saanut kuvia tai videota otettua.

Tänään lähdetään sitten Minnin kanssa kohti Kiteetä. En tiedä miten selviin ilman mun Helmiä, tekee pahaa jättää se kotiin, varmasti tulee ihan hirveä ikävä. Toivottavasti ne kaks viikkoa menee tosi nopeasti. Helmi ei oo onneks nyt ontunut pariin päivään, joten elätellään taas toivoa paremmasta. Ei oo saanut nyt kipulääkkeitä muuten paitsi eilen kun lähdettiin sinne pitkälle lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)