lauantai 31. joulukuuta 2011

121

Vinna alkaa muistuttaa entistä enemmän pentua, se juoksee täysiä kissojen perässä ja hyökkäilee mun jalkojen ja käsien kimppuun terävine hampaineen. Ja sillon kun pitäis nukkua niin olis kiva painia. Jos sitä ei nosta sohvalle kun pitäis nukkua niin se hyppii ja pomppii ja saattaa vinkuakin - silloin ei saa itse enää ollenkaan nukuttua ja jos sen nostaa viereen sohvalle niin sitten saa kestää hiuksien ja käsien puremista ja päällä kävelemistä. Siitä johtuen Vinna on päässyt käymään ulkona mm. tänäänkin kahdelta yöllä ja viideltä aamulla että olis vähän väsähtänyt. Mut on se silti vaan maailman paras pentu ♥

Osas säikytellä tänään oikeen kunnolla. Olin siivoomassa kissojen laatikoita ja kauhee huuto ja kolina vaan yhtäkkiä kun Vinna putos rappuset alas. Huus vielä jonkin aikaa mun sylissäkin mut sit rauhottui. Kävelemään kun lähti niin ontui vähän oikeaa etujalkaansa mut se onneksi loppui sit kokonaan kolmen jälkeen. Sai säikäytettyä mut tosi hyvin, mut onneksi kaikki vaikuttais olevan ihan kunnossa nyt. Alkoi vaan itseä vähän pelottamaan, että nyt se ontuminen ei lakkaa ja että se löi vielä päänsä (varmaan löi kun tuli niin reippaasti sieltä alas) ja siellä on joku sisäinen verenvuoto jossain.. Onneks vaavi vaikuttaa kuitenkin ihan omalta itseltään.
Leikattiin tässä myös sen kynnet vähän aikaa sitten ja antoi tosi hyvin leikata. Kasvattajalle siis suuri kiitos kun pentuja oli totutettu siellä vaikka ja mihin :) Vinna antaa tosi nätisti leikata kynnet ja kakkoja ei oo tehnyt muualle kuin ulos.

Äiti toi Minnin tosiaan vähän ton rappusepisodin jälkeen kotiin, kun se stressasi niin paljon olla Ryttylässä sen mukana. Minni jonkin aikaa oli tosi levoton ja haahuili ympäri taloa vinkuen, mutta rauhottui sitten. Hyvä näin.
Minni ja Vinna kerkesivät sitten yhdissä juonimaankin sillä aikaa kun käytin Helmin ulkona. Avasin ulko-oven ja fiuum sieltä juoksi yksi Vinna ulos. Vinna saatiin kuitenkin nopeasti takaisin sisälle, mutta sen jälkeen juoksi Minni ulos ja kun sitä huusin sisälle juoksi Vinnakin takaisin ulos. Meinas jo paniikki iskeä, että nyt ne juoksee auton alle, mutta Vinna onneksi tuli heti takaisin luokse kun huusin, Minniä sai käydä vaan metsästelemässä. Ei se pitkälle mennyt, roskakatokselle vaan (eikä meinannut antaa sielläkään kiinni), mutta ärsyttää silti kun ei oo aiemmin noin tehnyt tai mitään. Saa nähdä miten sitä viitsii irti pitää jos siitä on kivaa lähteä karkuun vaikka ei olla ees ulkoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)