keskiviikko 28. joulukuuta 2011

117


Se on kotona ♥ Eilen haettiin tyttö kotiin ja Maijasta tuli nyt sitten Vinna. On kyllä maailman suloisin ja ihanin pentu. Minni on kovin onnellinen uudesta tulokkaasta ja haluais painia ihan kokoajan ton pikkusen kanssa, välillä pitää kuitenkin vähän muistutella että ottaa vähän rauhallisemmin. Minni on päättänyt, että Vinna on sen uusi sohva, Minni laittaa tassut Vinnan päälle -> Vinna kaatuu maahan -> Minni istuu Vinnan päälle ja alkaa purra toista ja Vinna vaan joutuu maata alla kun ei pääse karkuun.
Kulkee tosi hienosti jo hihnassa ulkona, välillä meillä on ollut eriäviä mielipiteitä siitä minne mennään ja toinen on hyppinyt ja pomppinut kun olis tahtonut mennä jotain toista reittiä. Kasvattajalla on oppinut tosi hyvin tekemään ulos tarpeensa ja heti kun sen vie ulos käymään niin meneekin pissalle. On se taitava! Kasvattajan luona ei yhtään kerennyt olla sylissä kun kokoajan piti olla menossa, mutta kotona se on viihtynyt sylissä kohtuu hyvin. Helmi ei ole Vinnaa ottanut niin hyvin vastaan kuin Minni, mutta hyväksyy kuitenkin että tuollainen kakara on tullut taloon. Vinna on onneksi ollut tosi kiltisti, eikä kissoja tai Helmiä oo liiemmin kiusannut.
Leikkimään en tuota pentua oo oikeen saanut mun kanssa, mutta onhan tässä vielä aikaa, ensimmäistä päiväähän se vasta on kotona, antaapi totutella rauhassa :-) Tänään oon vähän palkkaillut sitä aina kun on istunut alas, josko sille sais istumaan menemisen opetettua.
Nappulat maistuu paremmin turvotettuna kuin kuivana, kuivana kun syö niin saattaa mietiskellä välissä että haluaako syödä vai ei, mutta kun on turvotettu niin katoaa suuhun hyvinkin pian. Hassua kun ei ole niin ahnetta koiraa kun on aiemmat olleet, mutta ehkäpä tähänkin tottuu!

Tänään oli myös Helmin osteopatiakäynti Caritan luona Helsingissä. Helmi oli lähtenyt parantumaan jo hyvin ja toivottavasti sitten paraneekin hyvin niin pitkälle kun voi. Polvi oli vielä vähän sisäänpäin kiertynyt, mutta ei Caritan mukaan vaikuttanut kipeeltä. Hän sanoi, ettei ole varma onko se kipeä vai onko se väärä liikerata painunut vaan niin syvälle lihasmuistiin, että Helmi vetää sen sen takia sisäänpäin. Carita puhui, että se olisi voinut olla 9 vuotta sisäänpäin kääntyneenä, mutta itse en siihen usko. Kyllä Maare olis varmasti huomannut jos se olisi ollut kääntynyt sisäänpäin? Noh, tärkeintä että nyt on lähtenyt menemään parempaan suuntaan! Helmillä oli myös kuivat kalvot ja koska Helmi laihtui yhdessä vaiheessa tosi paljon, niin Carita suositteli siirtymään takaisin barffiin. Nyt on siis Murren murkinassa käyty shoppailemassa ja Helmi pääsee palaamaan takaisin barffiin. Luita 3krt viikossa, kananmuna kerran viikkoon, kasvissoseita 20% ruuasta (päivässä). Sit pidetään ruusunmarjajauheella C-vitamiinikuureja pennuille ja Helmille. Osteopaatille mennään 2-3 kuukauden päästä uudelleen, eli viimeistään huhtikuun alussa. Katsellaan miten tää tästä lähtee sujumaan.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta pennusta!
    On niin sulonen pakkaus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on se kyllä vaan ihana ja valloittanut meidän sydämet kokonaan :)

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)