torstai 29. joulukuuta 2011

118


Vinna on reipastunut tosi paljon ja nyt saan sen jopa leikkimään mun kanssa leluillakin. Eilen ei vielä onnistunut, mutta nyt repii niitä mielellään. Minni vaan yrittää tunkea kaikkeen mukaan vaikka ei tarvitsisi ja se hankaloittaa kun yrittää pennun kanssa jotain tehdä. Ulkona oon Vinnaa käyttänyt yksin, Minnin kun ottaa mukaan niin menee hermot hyvin nopeasti kun ne hyppivät toistensa niskaan ja yrittävät painia. Kerran kokeilin mut sit palo hermot, kun ei päästy yhtään eteenpäin. Noh, harjoitellaan siis kävelyä yksin pihalla, niin se on parempi niin voi rauhassa kävellä.
Käytiin tänään iskällä kylässä ja Vinna pääs tapaamaan Tessun, jolle olikin vaan pelkkää ilmaa. Vaikka toinen miten hyppi ja pomppi sen edessä niin Tessu vaan nosti pään ylös ja esitti ettei näe koko pentua. Ulkona ollaan nähty pelkkiä mäyräkoiria ja niistä Vinna ei oikeen välitä.

Tänään noudettiin postista meidän Peten koiratarvikkeen tilaus, sieltähän tuli sitten vaaleanpunainen pentukongi, panta, lammaspehmolelu ja sellasia purutikkuja kolme. Vinna sai heti uuden hienon pannan kaulaansa ja pehmolelua revittiin ensin kahdestaan sen kanssa ja sit vasta huolittiin Minnikin mukaan repimään sitä. Kongi on vielä vähän liian iso sille, mutta Helmin tai Minnin vois antaa korkata sen käytön, Helmi varmasti ainakin mielellään alottelee :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)