lauantai 24. joulukuuta 2011

116

Kotona ollaan oltu jo hyvän aikaa!
Tänään oli tosiaan Minnin ensimmäinen joulu ja sai joululahjaksi emakon korvan sekä vinkulelun, Helmi sai emakon korvan ja härän korvan.
Äiti meni Minnin kanssa käymään mummilla ja me mentiin vuorostaan Helmin, iskän ja mun pikkuveljien kanssa mummolle ja ukille. Helmi olis kovasti halunnut olla osallisena syömässä jouluruokaa, mutta tiukalla komennolla se pysyi keittiön ulkopuolella kun tiesi ettei sillä ole lupaa tulla sinne. Lahjojen jaon alkaessa Helmi ois kovasti halunnut avata kaikkien paketit, mutta lopulta sille löytyi sitten se oma paketti, mistä paljastui härän korva. Mummolle tuli lopulta vielä porukkaan mukaan iskän veli saksanpaimenkoira Koksin kanssa. Mietin jo, että minkälainen hulabaloo siitäkin tulee, mutta onneksi meni paremmin kuin olisin ajatellut. Helmi jännitti tosi paljon, mutta oli kuitenkin vapautuneempi kuin olisin ajatellut sen olevan.

Enää kolme yötä ♥♥♥ Tajuutteko ihmiset: KOLME YÖTÄ NIIN MUN PENTU TULEE KOTIIN♥♥ Vaikee uskoo tätä todeksi, tuskin uskon ennen kuin mulla on pentu sylissä kotona ollut pari viikkoa :--D Kuvia voin lisäillä kunhan kerkeän, Maija on maailman ihanin pentu, uskokaa tai älkää♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)