perjantai 30. joulukuuta 2011

120

Oona (Elmeri-harjiksen omistaja) kävi tänään ihastelemassa Vinnaa kameran kera ja tuo tyttö varmasti onnistui nostamaan pentukuumetta! Aluksi mentiin Helmin kanssa Oonaa vastaan juna-asemalle ja sieltä sitten käveltiin meille. Napattiin kotoa sitten Vinna kainaloon ja lähdettiin kummulle. Tyttö oli onnellinen kun sai kirmata vapaana, aluksi härnäsi kielloista huolimatta Helmiä ja Helmi lopulta ärähtikin neidille niin ettei se enää uskaltanut mennä toista ärsyttämään. Silti Vinnalla oli niiin hauskaa.
Tänään sai taas huomata, ettei Vinna ole yhtään varautunut vieraita ihmisiä kohtaan. Suoraan menee vaan moikkaamaan kaikkia vieraita ihmisiä, vieraat koirat ovat kuitenkin asia erikseen. Mäyräkoirat on tosi tylsiä, niitä ei jakseta muuta kuin haistaa pikaseen, sit isommat koirat on vähän liiankin jänniä eikä niitä oikein meinata uskaltaa mennä moikkaamaan. Tänään ulkona nähtiin labbis, joku sekarotuinen koira ja collie&tipsu. Labbiksen kohdalla tarvitsi musta tukea, että uskalsi mennä moikkaamaan, seropia uskalsi haistaa ilman tukea ja sit jatkettiinkin matkaa jo. Collien ja tipsun tullessa vastaan, Vinnaa selkeästi kiinnosti tipsu mutta ei uskaltanut mennä katsomaan ennen kuin menin tueksi ison collien ollessa vieressä. Collien ja tipsun omistaja luuli myös Vinnaa kissaksi aluksi kun kysyin voiko Vinna tulla moikkaamaan sen koiria, meidän pörrönen pikkukisuhan tuo on. Kaikki ihmiset jotka on Vinnaa tulleet rapsuttelemaan ovat heti kysyneet onko tuo ollut mun joululahja :--D

Minni lähti tänään äitin mukaan Ryttylään uuden vuoden viettoon, saa nähä kuinka väsyneenä se tulee sieltä kotiin kun saa painia Jade-aussien kanssa koko viikonlopun.

Kuvia tulee heti kun Oona saa niitä mulle anneltua :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)