lauantai 23. heinäkuuta 2011

hauhau sanoo boni!

Nora ei ymmärrä. Boni on alkanut haukkua karvat pystyssä jokaiselle koiralle, joka tulee vastaan ulkona. Ollaan käyty ojangossa katsomassa agilityä, ollaan treffattu kivoja kaverikoiria (niin tuttuja kuin tuntemattomiakin ulkona tervehditty), mutta silti poni haukkuu jokaiselle koiralle. Ollaan pelottavia koiria käyty aina katsomassa ja aina on todettu Bonin kanssa ettei ne ookkaan niin pelottavia. Silti se on nyt alottanut ton huutamisen kaikille ja itsellä on olo aivan toivoton, kun en tiedä millä saan sen päähän sen ajatuksen ettei ne halua syödä sitä.

Kauheesti on Boni reipastunut ja juoksee kyllä kissojen perässä minkä kerkeää. Ollaan joka ilta käyty kävelemässä reilu 30 minuutin lenkki, koska muuten tolla pennulla on tapana valvottaa mua ja mä mielelläni kuitenkin nukkuisin yöllä, jotta jaksan juoksuttaa tota pentua sit päivällä pihalla. Nyt se onkin hyvin antanut mun nukkua, taitaa olla iltalenkeillä siihen vaikutusta. Oon huomannut pellolla kävellessä, että aina pidempään heinikkoon mennessä Boni innostuu hirveästi ja lähtee juoksentelemaan ympäriinsä. On myös tosi kuuliainen tyttö, tulee luokse heti pyydettäessä ja musta tuntuu että se oma nimi on kanssa alkanut painua ponin päähän.

Helmi on alkanut Boniin jo tottua ja Boni kauheesti koittaakin saada Helmiä leikkimään, mut eipä Helmi oikeen tykkää leikkiä sen kanssa. Helmin häkkiin Bonilla ei ole mitään asiaa sillon kun Helmi on siellä tai muuten tulee murinaa. En kuitenkaan vois uskoa että Helmi sen takia Bonia puris tms, todennäköisesti se vaan väistyis ja tekis ponille tietä.
Nean ja Dustyn kanssa pitäis mennä taas joku päivä ulos, viimeksihän poni rrrrakastui kivaan Dustyyn ja ois mielellään lähtenyt Nean ja Dustylaisen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)