maanantai 4. heinäkuuta 2011

temppuilua vol. 2

Helmin kanssa ollaan edetty siihen pisteeseen, että tarjoaa jo välillä perusasentoakin itsestään naksutellessa. Peruuttaminen on selkeesti se vahvin kuitenkin. Mietin et pitäs sen kanssa varmaan muistella vanhoja temppuja mitä oon sille opettanut, jotta se sit vahvistais niidenkin tarjoamista. Pääasia että koiralla on ollut kivaa kun ollaan temppuiltu! Välillä kun odotan perusasentoa, Helmi hyppii istu-maahan väliä ja sit kun naksautan sen noustessa seisomaan se jääkin seisomaan nätisti häntäänsä heiluttaen. Mietin jo että pitäskö mun alkaa opettaa sille käskystä hännän heiluttamista, mut kuinka todennäkösesti se sitten yhdistäis sen siihen että se tarkottaa samaa asiaa nätti & seis -käskyjen kanssa? En kuitenkaan haluu sille kolmea eri käskyä seisomiseen..
Tänään käytiin taas reilu 3km lenkki Helmin kanssa, ennen kuin lähdin Lakun kanssa aksatreeneihin. Päästiin ekaa kertaa Lakun omiin treeneihin mukaan! Helmin kanssa käveltiin siis äidiltä kotiin, ensin äiti tosin tuli hakemaan meidät sinne kun mun piti hakea treenikamoja mukaan.

Lakun aksatreenit oli siis tosiaan tänään ja meni tosi kivasti alun ongelmien jälkeen! Aiemmin en ole saanut keppejä toimimaan, enkä meinannut nytkään saada, mut lopulta ne lähti sit sujumaan läpi -käskyllä ja käsiavulla! Ehkei me ollakaan niin toivottomia ;) 13.7 ois sit epistelyä tiedossa, sitä ennen maanantaina treenit. Mennään mölliradalle vielä, vaikka keinu ja kepit nyt ilmeisesti sujuukin. Pussia ei ollakaan otettu, enkä tiedä onko Maisa sitä Lakun kanssa käynyt. Mut laitoinpa Almalle toiveviestin, jos sitä sais treeneissä otettua joku kerta.

Tälläistä sit tällä kertaa! :) Keskiviikkona ja torstaina Helmi tulee ehkä mukaan kun menen Santtu-labbista käyttämään ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)