lauantai 16. heinäkuuta 2011

vauva hoidossa :) ♥

Yllättäen äiti nappasi meille Hämeenlinnasta kaveriltaan hoitoon kahdeksi viikoksi 12 viikkoa vanhan saksanpaimenkoiran, Bonin. Vähän erityyppinen koira on, kuin Tupe, mut kiva koiruus silti. Ei kauheesti Helmistä välittänyt eikä kissoistakaan, mut kissat ja Helmi kyllä senkin eestä siitä!
Heti tänään keksittiin Nean kanssa, että lähdetään viemään Bonia ja Dustyä ulos, tarkoitus oli mennä tähän johonkin pellolle kävelemään, mut käytiin sitten kävelemässä jonkinlainen lenkki. Boni rakastui täysin Dustyyn ja ois halunnut vaan koko ajan kulkea sen perässä ja nuuskia Dustyä. Aluksi Boni kyllä vähän haukkui Dustylle karvat pystyssä, mut sitten se tajus ettei Dusty tee sille mitään ja et se on tosi kiva kaveri! Lenkin lopuksi kun erottiin, Boni olis mieluummin lähtenyt Nean ja Dustyn mukaan, mut kyllä mä lopulta sain sen ylipuhuttua siihen, et jos kuitenkin mennään meille.
Joku toinen päivä sit nähdään vielä Nean ja Dustyn kanssa, nyt kun Boni on täällä vielä totuttelemassa kaupunkielämään. Mielellämme lähdetään myös muiden kavereiden kanssa lenkille, Bonia pitäis vähän sosialistaa joten kaikki seura on tervetullutta!
Maanantaina vauva pääsee Ojankoon agilitykentän laidalle ihmettelemään koirien paljoutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)