perjantai 29. heinäkuuta 2011

heihei boni ♥

Tänään oli sit aika sanoa heippa Boniponitus kun likka lähti takaisin omaan kotiin. Tulee varmasti kauhea ikävä ♥ Kissat ja Helmi on varmasti tyytyväisiä siihen, että poni lähti kotiin, Boni kun tykkäs niistä liian paljon!
Käytiin tänään vielä n. 6-7km lenkki kun käveltiin Havukoskelle ja takaisin kaatosateessa, mut se vaan piristi pikkulikkaa ja tuntui että sillä oli vaan enemmän energiaa purettavana. Lenkin jossain vaiheessa huomasi kyllä kuinka neiti vaikutti väsyneemmältä, mutta täällä se vaan taas veti kauheeta rallia ympäriinsä kissojen perässä.

Helmin kanssa nyt illalla sit vähän temppuiltiin. Helmi tarjoaa tosi nätisti vieläkin istu-maahan-peruuta-sivulle sarjaa. Perusasennossa tein nyt sitä, että astuin askeleen eteenpäin tai taaksepäin ja Helmi seurasi mukana. Taaksepäin meneminen ei kyllä vielä oo täysin hallinnassa mut treeniä treeniä, kyllä Helmi sen oikean tavan vielä löytää.
Heti kun otan naksun esille Helmi innostuu suunnattomasti, mut sit kun pistän naksun pois sen into tippuu sadasta nollaan eikä halua tehdä enää mitään. Ilmoittanen siis koiran tokokokeeseen ja ennen koetta heiluttelen sille naksutinta ja näytän kuinka pistän sen taskuun jos se sitten tekisi jotain? Noei, vahvistetaan nyt vielä pikkuhiljaa näitä asioita ja sit lähdetään miettimään miten toimitaan kokeessa, ehkä saadaan virettä nostettua tässä vähitellen.
Treenattiin tänään myös pupuoravamikälietemppua ja Helmillä ei ollut mitään ongelmaa mennä siihen asentoon, joten eiköhän me tämäkin temppu vielä opita.

Enää ollaan noin kaksi viikkoa Vantaalla, joten kaikki tutut nyt pitää treffailla! Lenkkiseuraksi lähdetään aina, mut kauheen pitkälle en viitsi lähteä kun Helmi väsähtää tuolla niin nopeasti.
Alla vähän kuvia Helmistä ja Bonista.

Ponsku ja Hempsu

Rakas ♥
Taitava ponsku osaa tulla käskystä luokse :)
siellä oli jotain jännää bonin mielestä :D
helmi luuli et poni löys jotain sikasiistii ja meni kattoo et mitä.
öö ponin kieli? :D ponsku antaa pusun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)