keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

blogittelu siirtyy..

Eli me siirryttiin sitten uuteen blogiin, blogspotista tullut suosituksia joten heihei vuodatus.

Helmiraasu ei tiedä vielä mihin se on joutunut. 12.03 alkaa tokokurssi HSKH:lla ja päästiin siihen sitten mukaan. Miran piti tulla Repen kanssa samalle kurssille meidän kanssa niin kuin sovittiin, mutta lopulta sitten minulle ilmoittamatta ilmoittikin itsensä ja Repen toiselle kurssille..
Tokoa me ollaan reenailtu muutenkin ihan kauheesti nyt parina viime viikkona. Ei voi muuta kuin sääliä Helmiä. Tie tottelevaisuus valioksi -kirjasta on ollut meille tosi paljon apua, seuraamisen kanssa ongelmia kun on ilmennyt. Nyt alkaa kuitenkin vihdoinkin näyttää tie edessä päin hieman valoisammalta. Paikallaolot meillä sujuu hyvin, niin kuin on sujunutkin muutenkin. Nyt pitäisi vaan enemmän tehä reeniä siihen että koira pysyy paikallaan siihen asti, että tulen sen luokse ja annan vapautuskäskyn, nyt kun ollaan suurimmaksi osaksi tehty luoksetuloja. Pelottaa että mokaan tän nyt taas tästä ja koira alkaa ennakoimaan että millon se saa lähteä jo tulemaan..

Agilitylisenssi tuli nyt tänään. Tilasin siis B-lisenssin, nyt kun hommaisi vielä kilpailukirjan agilityyn ja kävisi mittauttamassa koiran, niin sais virallisiinkin mennä :) Mutta viralliset aikaisintaan loppukesästä sallittuja, nyt vielä reenaillaan mölleissä! :) Lauantaina ois taas reenit jipii!

Eläinlääkäriin rokotuksille sitten perjantaina noi hauvat, samalla otetaan virtsanäyte mukaan, josko Helmin lattialle kuseskelu sitten selviäis, että mikä sen syynä. Toivottavasti se olis oikeastaan kipeä, löytyisi syy sille edes, jos se on terve niin oivoivoi. Yhtäkkiä kun alotti vaan lattialle pissailun, niin toivottavasti sillä ois vaikka virtsatietulehdus, niin sais asian hoidettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)