keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

helmi leikki !!!11

Pääsin koulusta jo 12.30 ja mentiin sitten kävelemään Helmin kanssa läheiseen metsikköön, jossa otettiin myös hieman tokoa. Energiaa tolla koiralla oli vaikka millä mitalla, kun se kirmaili vapaana tutkimassa kivien sivuja, että löytyykö sieltä jotain.. Kevät tuo tullessaan taas tän kauan odotetun kolokauden.
Tokoilut sujuivat miten sujuivat, paikallaolot meni miten menivät. Otettiin 2min paikallaolo 15m välimatkalla ja koira pysyi koko ajan! Olin kkyllä niin ylpeä likasta. Perusasento alkanut taas heittämään, en tajua mikä siinä nyt mennyt vikaan. Koira osaa hakea paikan, mutta sen on sitten pakko istua sillä tavoin ärsyttävästi, että väliin tulee 20cm välimatka...ääh.

Tupen kanssa otettiin vähän tokoa taas tänään. Aluksi perusasentoa, josta sitten maahanmenoa ja paikallaoloa hieman. Koira ei parina kertana meinannut pysyä ollenkaan paikallaan vaan hyppi mua päin, mutta kyllä se siitä sitten kun palkkasin heti onnistuneesta suorituksesta.
Otettiin myös vähän näyttelyseisontoja ja koira oli kyllä upea! Nyt kun mäkin oon oppinut vetämään oikean jalan taakse päin! Ehkä.

Käytiin tänään myös lenkillä Armas-lapparin + tämän omistajan seurana. Ulkoilua tuli yhteensä 2h, kun käveltiin Ilolaan, josta lähdettiinkin sitten lenkille kuntopoluille. Helmi leikki Armaan kanssa, vaikka vähän hampaita tais käyttääkin, mutta se oli sitten vaan paimennusta. Olin seota, kun koira leikki toisen koiran kanssa. Tutuista koiristahan se on ennen leikkinyt vain Taon kanssa, muut saaneet hammasta vaikka millä mitalla..
Oli kyllä kiva olla pitkästä aikaa lenkillä Armaan ja Helmin kanssa, kun ei oltu pitkään aikaan nähty. Helmikin kyllä tykkäs, sai sitäkin lenkitettyä pitkästä aikaa paljon.
Kotiin päin lähtiessä ajattelin bussin jo menneen ja lähdettiin kävelemään..30m päässä pysäkistä bussi tuli siihen, joten käveltiin sitten 40min kotiin päin, minä jäässä koira kuraisena..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)