torstai 11. maaliskuuta 2010

ei mitään sen ihmeempiä..

Tänään Helmi saikin odotella mua koulusta kotiin tavallista pidempää, kun kävin tikkurilassa ostamassa junaliput, pikkuveli ei vienyt sitä pihalle ja hupsista heijaa Helmi pissi sitten lattialle ja äitihän siitä riemastui...toivottavasti huomenna sitten eläinlääkärissä selviäisi jotain, ei toi ihan normaalia voi olla että yhtäkkiä sisäsiisti koira aloittaa juomaan enemmän + pissii lattialle.

"Iltalenkki" kesti huimat 15 minuuttia, kierreltiin metikössä ja koira sai nuuskutella vapaana. Otettiin myös vähän seuraamista imutellen ja paikallaolo luoksetulolla. Luoksetulossa meiltä ei ainakaan vauhtia puutu, se taitaa olla tokoilussa se Helmin suosikkijuttu!

Aluksi ajattelin, että kun menen sunnuntaina kisoihin töihin purinalle, että ottaisin Helminkin mukaan ja mittauttaisin tän sitten samalla agilityn kisakirjaa ostaessa (mulla on kauhea hinku tietää miten korkea Helmi on :"D), mutta nyt päädyin sitten siihen, että jos kamalan kylmä on, niin koira saapi jäädä kotiin. Eipä ainakaan saa palella häkissä ja katsella muiden agittelua kun mä olen radalla töissä, parempi niin. Mittauttaa sitten keväämmällä, kun on lämpimämpää, niin koira ei palele häkissä.

Tupen kanssa otin kanssa vähän tokoa, perusasentoa kyllä vaan. Ehkä se pikkuhiljaa alkaa tajuta sen sivulletulon tarkoituksen, nyt kun on taukoa pidetty, niin pitäis se kai ymmärtää ettei se kaikkea voi muistaa.. Jalkojen välistä tulo sillä on superhyvä ja sitä se koittaa tehdä vaikka sen komentaisi sivullekin ymsymsyms...Selkeesti suosikkitekeminen. Kyllä se tosin tassuakin tykkää antaa. Kaikki kelpaa mitä opettaa! Otettiin myös näyttelyseisontoja, tällä kertaa jalatkin oikein päin.. Voisin vaikkapa huomenna koulun linkittää tähän yhden kuvan mitä otin, kyllä se Tupekin jotain osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)