perjantai 12. maaliskuuta 2010

ei v****

Eläinlääkäristä ei sitten paljastunutkaan ihan niitä toivotuimpia asioita..pissanäytteestä ei ilmennyt mitään, joten voi olla että Helmi ei vaan tunne että millon sillä on pissahätä ja millon ei. Nyt aletaan vähentämään vettä siltä (öiksi kuppi pois ymsyms), jos ei sillä auta niin sitten alotetaan lääkitys, jonka pitäisi auttaa tuomaan sitä tunnetta että koira osaa hakeutua ulos. Lääkitys joka jouduttaisiin aloittamaan kuuluisi kuitenkin dopingiin, joten siinä sitten jäisivät näyttelyt, agility, mätsärit..pari viikkoa katsellaan vähäisemmällä vedellä, jos ei auta niin sitten todennäköisesti lääkitys päälle. Tällä hetkellä niin toivon, että se veden vähentäminen auttaisi. Keskiviikkona viedään kuitenkin vielä uusi pissanäyte viljelyä varten.
Helmi on raapinut myös paljon korviaan, eläinlääkärissä paljastui että tulehdushan siellä on. Nyt sitten kahden viikon kuuri, kennelliiton alaisiin, järjestämiin tapahtumiin saa mennä vasta kolmen viikon kuluttua. Tai no riippuu saadaanko kahdessa viikossa terve koira, jos ei saada niin menee 4vk ennen kuin saa viedä niihin tapahtumiin.
Rokotukset meni siinä ja siinä, koira häntä koipien välissä ja äiti pitämässä koiraa kiinni ettei rimpuile. Rokotteet voimassa kaikki 3 vuotta, mutta koska näyttelyissä, mätsäreissä ynm. käydään, pitää kahden vuoden välein rokottaa (rabies). Eläinlääkäri kehui vielä tarkistaessa, että Helmillä on oikein hienot valkoiset hampaat! Ja sydäntä kuunnellessa kysyi, juokseeko Helmi paljon yms, koska likan sydän lyö samalla tavalla kuin treenatulla koiralla.
Painoa Helmillä oli 10,7kg.

Tupe ei saanut rabies-rokotetta, koska eläinlääkäri ei nähnyt sitä tarpeelliseksi kun koira ei kisaa yms. Jos tarve kuitenkin vaatii, niin se pitää tulla ottamaan, esimerkiksi raivotautiaallon saapuessa.
Painoa Tupella oli 26,7kg tai 25,7kg en muista tarkkaan :D Seiska jäi vaan mieleen..

Eläinlääkärissä käynnin jälkeen sitten mentiin hakemaan apteekista korvatulehdukseen lääkkeet.

Huomenna sitten agility, pääsee koirakin tekemään jotain työtä missä pitää hoksottimia käyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)