maanantai 22. maaliskuuta 2010

tokoiluja..

Tokoa taas otettu vähän, Tupen tokoilut menee superhyvin, se oppii sittenkin jotain aika hyvin! Perusasento alkaa mennä, seuraamista otettiin myös vähän, se ei kyllä mene niin hyvin kun vois toivoa.. Luoksetuloa otettaessa Tupen huomio oli jossain aivan muualla ja kun kontaktiakin otettiin niin huihai se mua katsonut ulkona, katse harhaili jossain aivan muualla ja koira koitti vetää eteenpäin. Huoh.

Helmin kanssa perusasentoa ja seuraamista otettu. Liikkeestä maahanmenoakin otettiin kaks kertaa ja se meni jotenkin. Kyllä se maahan meni, mutta seuraamisesta ei meinannut tulla enää sen jälkeen mitään, väljää väljää. plääh. Pilaan kuitenkin taas kaiken ja ää. Perusasento on sentään tosi hyvä, kunhan koira saa hakea paikan rauhassa.
Annoin pikkuveljelle luvan käyttää Helmin pissalla ja ei mennyt kun 5min niin hätääntynyt soitto tuli mulle bussipysäkille, että koira karkasi, mutta veli sai sen kuitenkin kiinni. Eipä lähde toista kertaa koiran kanssa ulos.. Ja juuri pari päivää sitten oli äitiltä kysynyt miksei saa käyttää Helmiä ulkona. Nyt sillekin sitten hyvä syy.

Kohta vois lähteä käymään Helmin kanssa kirjastolla, likka pääsee räksyttämään taas kirjaston pihalle. Hmmmmh. Enää ulkona ei tykkää muiden koirien ohituksistakaan, kun Helmi räksyttää räksyttää. Ja mun tekisi siinä vaiheessa mieli kuristaa koko koira, ehkä tääkin tästä paranee. Katsekontaktia vaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)