torstai 25. maaliskuuta 2010

viikonlopuksi aussielikka hoitoon..

Tupen käytin tänään koulun jälkeen ulkona ja ajatella: se ei haukkunut kun näki koiran kauempana, tai kun Elina & Anni kävelivät meidän takana! Ai että olin niin ylpeä tosta koirasta! :) Kun Elina ja Anni menivät meidän ohitse kun päästettiin, niin sitten toi vasta aloitti rähisemään, mutta lopetti sen kuitenkin sitten. Kauempana kun Elina antoi mulle ohjeita huomista varten, Tupe aloitti sitten taas vähän rähisemään, mutta lopetti sen kuitenkin sitten sen jälkeen.
Otettiin kotona taas vähän tokoa ja leikitystä, koiralla sitä virtaa riittää, hyvä että saa vähän aivojaan käyttää..

Kina tulikin jo tänään piristämään meidän päivää tänne, sunnuntaina kahdentoista aikaan lähteepi sitten kotiin päin.
Kina sekosi aivan kokonaan, kun tultiin Helmin kanssa iskälle, se vikisi ja vinkui ja juoksi ympäriinsä pusutellen Helmiä. Neiti oli kyllä tosi onnellinen kun sai koiraseuraa! Helmi murisi ja koitti päästä tervehtimään iskää, mutta Kinan tervehtimisiltä ei sitten meinannut päästä.
Lähdin sitten koirien, Helmi & Kina, kanssa kummulle, jossa saivat vähän irroitella ja juoksennella vapaana. Helmi leikki Kinan kanssa (:OOOOO) ja juoksivat peräkanaa pellolla, lopulta taisi tulla ton meidän likan kunto vastaan, kun ei enää juossut vaan alkoi kävellä.. Heitin niille vähän keppiä, mutta kun Kina sen sai suuhun niin Helmi ei uskaltanut sitä pois ottaa.. Kyllä se tota nuorta kakrua taitaa vähän kunnioittaa, tai sitten pelätä vaan.
Huomenna menen sitten Kinan kanssa niiden agilityreeneihin, Sannilta sain ohjeita miten sen kanssa pitää toimia, antoi lelunkin mukaan, millä voi palkata lopuksi yms. :) Helmin kanssa ois agilityreenit sitten lauantaina, Maria ei oo paikalla, mutta eiköhän sieltä selvitä kotiinkin asti.

Kuvia vois laitella tytsyistä huomenna, tänään oli niin pimeetä nyt kun käytiin ulkona, ettei siellä saanut kunnon kuvia oteltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)