keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

lenkillä with mira ja repe

Käytiin sitten Miran ja Repen kanssa lenkillä, taidettiin kierrellä kumpua vaan ympäri ja siinä samalla sitten tokottelin Helmin kanssa vähän. Sai häiriötreeniä Mirasta ja Repestä pikkuisen.
Energiaa Helmillä oli ulkona vaikka muille jakaa, se hyppi ja pomppi ja veti hihnassa ja hihnan päässä olevalla ihmisellä oli hankala hillitä itsensä kun koira oli hihnassa..suurin osa lenkistä meni kuitenkin vapaana köpötellen. Pitää ruveta tekeen pitempiä lenkkejä päivittäin ja olla enemmän ulkona nyt kun säät alkaa pikkuhiljaa lämmetä, koira ei ois ainakaan noin energinen ja sen kanssa ois kivempi kulkea ulkona.
Oon huomannut että Helmi nuuskuttelee ulkona nyt enemmän ja rähjää jokaiselle vastaan tulevalle koiralle. Se alko sen jälkeen kun yks husky juos pihalla vapaana Helmin luokse, eikä lähtenyt pois vaikka omistaja huusi..toivottavasti saisin pian nyt ton koulittua pois, en kestä kun Helmi rähjää ulkona..
Paikallamakuut meni vähän siinä ja siinä, Helmi on oppinut nyt lumellakin ryömimisen. Huoh. Pakko alkaa takapalkkaa taas käyttämään siinä, jos vaikka saatais tää nyt kuntoon. Seuraamisia otettiin vähän, mutta vaan pari askelta kerrallaan ja koira meni toosihyvin<3 Perusasentoon oon nyt tyytyväinen - kun koira jaksaa keskittyä perusasento on mulle kelpaava. Helmi kyllä osaa kun jaksaa vaan keskittyä.
Otettiin myös vähän yksinoloa, koira tolppaan kiinni ja mä lähdin kiertelemään vähän sinne tänne välillä kadoten pois koiran näkökentästä. Ohi meni yksi koira, jolloin piti palata Helmin luokse, kun se oli berninpaimenkoira - Helmillä ei ole hyviä kokemuksia isoista koirista.

Nyt meillä on sitten rättiväsynyt koira nukkumassa sohvalla, ens yönä ei tarvii ainakaan yksin sitten sängyssä olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)