lauantai 11. elokuuta 2012

Liian kaupunkilaiskoira maalle?

Vinna on niiin pihalla, kun ollaan maalla taas! Lehmille haukutaan ihan hirmuisesti ja hevosetkin on ihan kamalia kun ne juoksee. Ollaan käyty täällä jo vähän lenkkeilemässä ja uittamassa koiria, ovat saaneet totutella että millasta olikaan olla maalla. Vinna melkeen heti muisti, että mikä paikka tää on ja eteisessä ennen Susannan näkemistä hyppäsi haistamaan Susannan naulakossa olevaa takkia. Haistamisen jälkeen sen peppu alkoi heilua niin vimmatusti, se tais tunnistaa että täällä on hei tuttuja!
Eräs aikuinen, meidän koulussa oleva mies, alkoi ulkona tänään haukkua ja murista Vinnalle ja Tuiskulle (Susannan koira). Ilmeisesti se olisi halunnut silittää niitä, mutta arvatkaa vaan, oliko sillä lupaa koskea mun koiraan sen jälkeen kun se käveli sieltä muristen ja haukkuen mun koiraa kohti.. Lopulta kun käveltiin vaan välinpitämättömästi ohi (tai no Vinna vilkuili sitä epäluuloisena ja murahteli) ja se murisi vaan meidän perään, niin mulla meni hermot ja sanoin pari valittua sanaa. Sen jälkeen se jotain jäkätti vielä meidän perään, mutta ei kiinnostanut kuunnella. Luulin, että aikuinen ihminen osais käyttäytyä vähän paremmin, kuin tolla tavalla..

Eilen, me käytiin vikaa kertaa sitten hetkeen lenkillä Nean ja Dustyn kanssa. Lähdettiin Hakunilan metsiin kävelemään ja lopulta käveltiinkin kolmessa tunnissa lähemmäs kymmenen kilometriä. Matkalla käytiin Ojangossa hakemassa Nean huppari ja tokoiltiin vähän kentillä. Vinna on siis niin pätevä tyttö! Seuraamisen käsiapua yritän tässä häivyttää pois, vähän ollaan jo onnistuttu siinä. Silti otettaisiin mielellämme muidenkin vinkkejä siihen, millä sitä voisi häivyttää pois?
Vinna Hakunilan metsistä etsi meille kaikki mahdolliset vadelmapusikot ja siellä me sitten niitä mussuteltiin Nean kanssa ;D Kätevää on koira, ketä löysi aina ne paikat missä oli ihan superpaljon vadelmia! Vinnan niiin tykkäsi niistä itsekin. Pitää opettaa se varmaan ilmaisemaan jotenkin kaikki vadelmapensaat ja lähteä sen kanssa aina etsimään vadelmia kippojen ja kulhojen kanssa.

Kuvia koitan lisätä vielä tänään illalla, pitää ensin vaan saada kaikki käytyä läpi ja ladattua nettiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)