perjantai 28. tammikuuta 2011

Agilitytreenit 28.1

Tänään matka taittui siis kohti Keravaa, jossa oli BATin halli. Iskä heitti meidät sinne ja lähti sen jälkeen käymään jossain.
Meillä oli joku valkoistenpaimenkoirien miesomistaja pitämässä tuntia ja Riina seurasi tällä kertaa vaan sivusta. Tää mies opettelee koulutusohjaajaksi ja oltiin sen "harjoituskokelaita". Tän valkkarimiehen muistin agilitykilpailuista, joissa sille oli tapahtunut jotain hieman hupaisaa.. Sille tuli silloin naurettua ja jäi mieleen sitä kautta.

Tehtiin agilityssä tota ylläolevaa pientä ratapätkää. Koira jätettiin ykkösesteen taakse ja itse käveltiin kakkosen luokse. Siinä kohti tehtiin pakkovalssi ja kolmonen suoriettiin jaakotuksen kanssa. Nelos-vitoskohdassa tehtiin sitten sylkkäri ja tossa nelosen jälkeen piti koira ns. pyöräyttää ympäri vitoselle.
Meille, tai pikemminkin mulle vaikein kohta oli toi nelos- ja vitosesteen välinen sylkkäri+koiran pyöräytys ympäri. Sitä ei tehty kertaakaan kunnolla suorittaen... Mä olin vähän epäillyt miten meidän jaakotukset menis, mutta tossa kohti ne sujui aivan mahtavasti ja tuntu itsestäkin että jes, tää onnistuu! Ei ollut kyl vielä ikinä ennen mennyt niin hyvin!! Ekalla kierroksella mulla oli vaikeuksia saada Helmi pysymään lähdössä, mut pienten alkuvaikeuksien jälkeen sekin sujui lopulta hyvin.

Tehtiin myös keppejä ja sekin sujui tosi kivasti! Tehtiin vaan neljällä kepillä, kun vaihtoehdot olivat joko 12 keppiä tai neljä keppiä, kahdelletoista kepille en jaksanut etsiä verkkoja, joten parempi vaihtoehto oli tehdä neljällä kepillä, joka oli musta paljon parempi ratkaisu. Helmi oli kyl aivan superhieno, vaikka lopulta poistin toisen verkoista, niin se meni kepit hienosti targetille asti! Vau! Mamma oli siitä tosi ylpeänä ♥ Laitan yhden keppien suoritusvideon tänne, minkä otin aivan täpinöissäni kun koira toimikin oikeesti hyvin.

Intoa treeneissä piisasi, toivottavasti sitä on jatkossakin!!

// Lisäsin tohon alle vielä tollasen luin -napinkin, kerta tällä blogissa näkyy tuolla jotain käyvän, niin kai tollanen on sit ihan kiva tossa olla :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)