tiistai 18. tammikuuta 2011

Fysioterapiassa toista kertaa

Meillä oli tälle aamulle klo 10 varattu fysioterapiakäynti Tamara Merenvallalle. Meidän hierojakäynnin jälkeen toi fyssarikäynti oli kyllä niin ihana! Hierojalla Helmi ei rauhoittunut yhtään, mutta tuolla se saattoi aina välillä rauhottua ja maata ihan nätisti kyljellään.
Aluksi oli pieniä ongelmia saada koira kyljelleen, kun se vähän epäröi. Olkanivelten kohdalla tuli veikkaus alkavasta nivelrikosta ja oikean takajalan kinnernivel oli löysä, kuten aiemmalla kerralla oli jo todettu. Selässä oli myös hieman syvemmällä lihasjumeja, Tamara neuvoi kuitenkin, että miten me saadaan niitä sitten availtua omin päin kotona.
Mutta huomattavaa eroa kuitenkin verrattuna siihen, että viime käynnillä Helmi juoksi agilityrimojen alitse. Nyt se sentään on intoa täynnä oleva oma itsensä. Puhuttiin Helmin maahanmenosta, kun se nykyään jää aina takapuoli ylös maahan. Siihenkin joku ratkaisu löytyi, mutta mun pienestä pääkopasta en saa sitä kuitenkaan nyt kaivettua esiin.. Lantion alueella silä oli jumeja ja saatiin venytysohjeita niihin.

Meillä on koirilla nykyään aamuruoka yrjölänpuuroa, sitä on helppo valmistaa ja koiratkin tykkää. Kalaa ja sika-nautajauhelihaa ollaan tällä hetkellä kokeiltu, eli kaksi satsia siis tehty. Seuraavaksi taas vuorossa kalasatsi.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)