maanantai 3. tammikuuta 2011

Jee, hypitään!

Matti on tässä aloittanut itselleen uuden harrastuksen. Pari kertaa se on jo aiemminkin tehnyt sitä, mut nyt se on ihan tosissaan ruvennut harrastamaan sitä. Viime yönä ja nyt aamupäivälläkin.
Matti on ruvennut hyppimään mun huoneen ovea päin, sillon kun se haluaa pois mun huoneesta tai jotain muuta vastaavaa. Viime yönä heräsin siihen, kun se hyppi ja pomppi mun huoneen ovea päin, joka oli ollut koko ajan auki.. Tänään aamupäivällä se sitten päätti hypätä kunnon loikan ja kissa hyppäs suoraan 1,5 metriä ilmaan oven edessä ja ylhäällä osuen sitten vähän oveen ja pudoten taas alas. Siis ken tietää mitä Matin päässä liikkuu..

Matti on ruvennut kanssa syömään vähän huonommin Tepon tulon jälkeen, märkäruoka on hyihyi, kuivaruoka kelpaa, mut senkin suhteen ollaan tosi tarkkoja. Jos Teppo tulee vähänkin lähemmäs Matin kuppia, niin Matti lähtee pois ja luovuttaa ruoan Tepolle. Nyt äiti sitten päätti kokeilla Sheban Luxuries -rasioiden ruokia ja Matti on aivan hullaantunut niihin! Ne onkin sitten Matin omia "erikoisruokia", sillä menee ½ purkki aina aamulla ja illalla onkin sitten kuivaruoan vuoro.

Olis varmaan korkea aika näyttää teille kuvaa Tepon hienosta joululahjasta ja mukavasta kuusitaistelustakin. Joulukuusen kanssahan yleensä nyrkkeillään, Tepolla oli siitä sellainen käsitys.. Ensimmäinen joulukuusi poitsulla, niin pitäähän sitä vähän koetella. Se kuusi tais olla kyllä viimeinen mikä meille kissojen aikana tuli sen verran onnellinen Teppo siitä kuusesta oli.. Pari kertaa kuusi kaatui nurin, kun Tepolla oli niiiin hauskaa. Onneksi se oli sentään sellanen minikuusi!
Tähän perään sit laitetaan vielä Epustakin sit pari kuvaa, pitää meidän tulevasta vauvastakin kuvia olla ihasteltavana!


Kuusen kanssa nyrkkeilyä :)
Teppo sai joululahjaksi Ikeasta oman sängyn ♥
Pieni Eppu-poika ♥ kuva: Sari H.
Ruoan tarkoitus jo sisäistetty ;)

1 kommentti:

  1. Söpöjä kissoja (: noi koiratkin on tossa myös söpöjä :)

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)