lauantai 15. tammikuuta 2011

Parvekeulkoilua

Käytiin Matin ja Tepon kanssa parvekkeella ulkoilemassa pannan ja hihnan kanssa. Matti rakasti vanhassa asunnossa aina kesäisin parvekkeella oloa, uudessa kodissa ei kuitenkaan ole parvekelaseja, joten tämä ei täällä vapaasti onnistu. Niinpä piti laittaa panta kaulaan ja hihna napsauttaa siihen kiinni ja pistää tassua toisen eteen!

Ensin oli vuorossa Teppo, joka viimeksi rakasti parvekkeella oloa ja ois mielellään jäänyt sinne. Tänään ulkona tais olla kuitenkin liian kylmä ja kissa itse raapi parvekkeen ovea, et hää haluaa sisälle. Ensimmäisellä ulkoilukerrallaan Teppo oli ollut innoissaan ja viipottanut parvekkeella, koittaen mennä naapurin puolellekin. Olin ihan hämmästynyt sen rohkeudesta. Nyt ulkona oli sitten liian kylmä ja muutenkin liian jännää.

Tepon jälkeen vuorossa oli Matti, joka rakastaa parvekkeella oloa. Kissa aluksi kävi kattelemassa parvekkeelta alas tassutellen lumessa ja sen jälkeen mentiin katselemaan ikkunasta sisälle tuolin kautta ja käytiin tuolille makaamaan. Sen jälkeen kun tultiin sisälle, Matti juos hetken kuluttua katsomaan parvekkeen oven ikkunasta ulos. Piti varmistaa että parveke oli tallella vielä ja ettei se ollut unta..

Teppo paistattelee auringossa.
Ulkoa kuului Tepon mielestä pelottavia ääniä.
Ja sit tuli Tepon vuoro päästä sisälle.. :D

Matti ei turhia jäänyt paikalleen istuskelemaan, hihna oli vaan tosi häiritsevä tutkiessa parveketta.
Ulkona tapahtu Matin mielestä kaikkea jännää mitä piti katsella!
Mua hetken jo pelotti, että Matti aikoo hypätä alas... :D
Matti oli tarkkana kuin porkkana.
Matin piti pitää pieni lepotauko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)