lauantai 4. helmikuuta 2012

Enneuni(ko?)

Eilen tuli lueskeltua siitä Helsingin pentunäyttelystä lisää ja kattelin millon menee ilmot umpeen jne. Noh, viime yönä näin sitten unta siitä näyttelystä.. Vinna oli siellä PEK2, muttei mitään muistikuvaa miksi se ei ollu saanut KP:tä tai kenelle se oli hävinnyt. Aika varmaa on, että sinne pentunäyttelyyn sit mennään, katsellaan sitten oliko toi enneuni vai ei... :--D

Tänään tuo on ollut tosi kuriton taas.. Mitään ei oo meinannut kuunnella ja ulkona on karannut kahdesti, mutta tullut kuitenkin lopulta takaisin. Ei onneksi pitkälle mennyt kummallakaan kerralla, mutta karkasipa kuitenkin kun komensin tulemaan sisälle. Jos on irti ja ollaan menossa sisälle, lähtee täysiä juoksemaan pois päin. Yleensä talon taakse, mutta lähtipä tänään sitten parkkipaikallekin päin. En ensin huomannut että missä se menee, mutta sit näki vilaukselta kun koira viipotti siellä kauempana. Kyllä se sit lopulta kääntyi ympäri kun huusin sille.
Ollaan tänään myös treenattu maahanmenoa ja perusasentoa lisää. Alkaa pikkuhiljaa tajuta kunnolla perusasennon ideaa ja oon sanaa liittänyt jo vähän mukaan. Kyllä siitä kelpo tokokoira vielä tulee :-) Maahanmenossa pitäisi häivyttää käsiapua pikkuhiljaa pois.

Vinnan nenän vieressä oleva ruskea täplä on vähän tummentunut, vasta nyt kiinnitin siihen kunnolla huomiota ja kuvia katsoessa huomaa että on se tummentunut hieman. Vinnan musta päälaella oleva täplä sen sijaan meinaa alkaa sekoittua sivuilla olevaan mustaan väriin.. Saas nähdä sekoittuuko vai jääkö sille tuollainen kiva täplä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)