perjantai 3. helmikuuta 2012

Pikkuvaras

Jätin nappuloita tänään sen aamuruuasta tohon pöydälle, ei käynyt mielessäkään että V voisi käydä varastamassa ne siitä. No tuun takaisin huoneeseen niin oli kupistaan jo ne nappulat syönyt mitä siellä oli ja oli siirtynyt pöydällä oleviin nappuloihin.. Takajalat oli mun sängyllä ja etujalat pöydällä ja pari nappulaa enää jäljellä. Pentu ei tajunnut edes hypätä alas vaan jatkoi vaan syömistä kun tulin takaisin, ehkä se ensi kerralla muistaa että näin ei ehkä saanutkaan tehdä?
On tosi ihanaa kun tuolle ruoka maistuu nyt näinkin hyvin! Vihdoinkin sille voi helpommin opettaa jotain nameilla, kun ne namit oikeesti kelpaa. Maahanmenohan oli suurin ongelma opettaa, kun eihän tuolle namit kelvannut ja leluilla keskittyi pelkkään leluun. No nyt sekin onneksi onnistuu paremmin, tuskin menee kauaa että neiti sen osaa. Perusasentoa ollaan myös harjoiteltu jonkin verran nyt kun ne namit uppoaa hyvin. Ennenhän tuo vaan istui ja tuijotti mua katsoen että luuletko tosiaan että Mä liikutan eväänikään ruuan tähden.

Tänään aamulla ajattelin reippaasti, että tuon koiruuden tähden yritän selviytyä ulos ja selvitä siellä pidempään että saa juosta irti. Käveltiin siis pellolle menevää pientä tollasta tietä jossa laskin Vinnan irti ja jonkin aikaahan se siitä vapaana olosta nautti, kunnes alkoi kylmätä. Ei varmaan kymmentä minuuttiakaan keretty ulkoilla, kun toinen ei meinannut pysyä pystyssäkään kun sen tassut oli niin jäässä. Noh, onneksi ennusteiden mukaan nyt pitäis alkaa tulla lämpimämpää! -30 asteen pakkasten pitäis muuttua -15 asteen pakkasiksi..kesä siis tulossa! Vielähän tuo kyllä kerkeää muuttumaan.

Mun aluslakanan on repinyt rikki sängystä, kun se on niiiin kivaa! Onhan tuolla vielä yksi jäljellä, kotoa pitää ilmeisesti toinen metsästää mukaan..

4 kommenttia:

  1. Heh, meillä oli tapana jättää ylijääneet "lähtönappulat" pianon päälle desimittaan ko Ipe oli pentu. Sitten videoitiin niitä kerran ja nähtiin kuinka Isla hyppää pianon päälle (siis pianon ei minkään massiivisen flyygelin!!), nuuhkasee kuppia ja tulee kiltisti alas!!! Sen jälkeen nappulat oli aidan takana, niin että paimen pysyis lattiatasalla vastedes.... Ikinä se ei niitä syönyt, niin mistä senkään olis voinu arvata :D Lumo huvittlee yksinollessaan repimällä ksipaperinsa... Toisaalta parempi se kuin, että tuhoais jotain oikeasti kiellettyä :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Voin vaan kuvitella :D Vinna kans paperit silppuaa välillä ja levittelee pitkin lattioita.. ♥ Ne on sit aina kiva keräillä. Onneks ei oo vielä mitään kunnolla tuhonnut (paitsi ton aluslakanan....) :)

    VastaaPoista
  3. Suosittelen että rajaat tuon sängyn pois yksinollessa, pentuaita siihen ympäri... omasta kokemuksesta voin sen verran sanoa että Ida hieman rikkoi myös aluslakanan kun oli pentu, ajattelin että noh, onhan mulla neula ja lanka :) eipä mennyt kovin kauan niin oli yhtenä päivänä sitten patjastakin vedetty täytteet ulos :O siinä loppui mun huumorintaju ja laitoin työpäivän ajaksi aita sängyn ympärille... Vinnahan voi toki tyytyä tuohon lakanaan mutta kunahan varoittelen sua ;)

    Milla ja gööttitytöt

    VastaaPoista
  4. Voi apua! :D Mulla ei vaan mitään pentuaitaa tmv ole ja nyt ei kyllä oo rahaa mitään hankkia, kun muuten sille ei liiemmin tarvetta ole, varsinkaan kun mikään pieni ei riittäisi kun tuo kasvaa niin nopeasti ja pian loikkaa varmasti yli :/ Oon yrittänyt selväksi tehdä tuolle, että sängylle se ei mene ilman lupaa (on nyt keksinyt että sänkyyn on tosi kiva kantaa luita!), ehkä se sen tajuaisi.. :/ Saas nähdä mitä tuo keksii..

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)