lauantai 18. helmikuuta 2012

laatuaikaa jokaiselle koiralle

Olinpas ahkera tänään! Aamusta yhdentoista aikaan lähdin Helmin kanssa lenkille, kotiuduttiin kahdentoista aikaan ja sen jälkeen Vinnan kanssa ulos, puoli yhden aikaan vaihto Minniin ja Minnin kanssa vähän yhden jälkeen takaisin sisälle.

Helmin kanssa käveltiin koivukylän koira-aitaukselle ja takaisin, alunperin oli tarkoitus tulle eri reittiä takaisin, mutta siellä meni muita koiria niin ajattelin että kivempi tulla sit samaa reittiä takaisinkin niin saa koira mennä vapaana. Helmin silmät alkoivat loistaa, kun se yhtäkkiä tajusi, että ollaan siellä koira-aitauksella. Ollaan käyty siellä tokotreeneissä ja agilitykisoissa. Agility kun aloitettiin niin aloitettiin siellä sitä ominpäin. Helmi lähti onnessaan juoksemaan aitaukselle päin samalla haukkuen ja jouduin pilata sen ilon kutsumalla sen pois, koska esteet oli talvisuojassa eikä voitu mennä treenaamaan. Oli kurjaa katsoa kuinka sen iloinen olemus haihtui pois, kun se tajusi ettei mentykään liitelemään. :-( Otettiin sit kuitenkin tokoa ja nameilla saikin siitä selkeesti vähän ilosemman.

Vinnan kanssa käveltiin päiväkumpuun ja siellä kierreltiin vähän siellä sun täällä. Sai juosta vapaana ja totteli yllättävän hyvin! Ei lähtenyt kauemmas ihmisten perään vaan pysytteli siinä mun lähellä ja tuli ekalla kutsulla aina luokse. Hieno tyttö se on vaikka välillä hyvin tyhmä onkin ♥

Minnin kanssa kierrettiin ensin samaa lenkkiä kuin Vinnan, mutta vaihdettiin lopulta reittiä kun Minnin korvat oli kunnolla kadoksissa. Sai juoksennella vapaana ja sillä on ania tosi hyvä luoksetulo, mutta nyt ei kuunnellut lähes yhtään. Aina kun sain sen huomion ja kutsuin luokse niin juoksi onnellisena täysiä, mutta muuten ei kuunnellut kyllä yhtään. Sain monta kertaa huutaa ihan kunnolla että sain sen huomion sieltä ja siltikään ei välttämättä tullut luokse, vilkaisi että ai sanoitko jotain ja jatkoi viipottamista. Ne oli Vinnan kanssa tehnyt vaihtarit päiväksi..
Käytiin Minnin kanssa myös koirapuistossa missä ei ollut kyllä yhtään koiria meidän harmiksi. Just kun tultiin koirapuistolle niin sieltä lähti 7kk vanha jackrusselipoitsu. Ensin Minni koko ajan värjötteli mun takana hihnassa ja oli ihan että yäk äiti miks toi vaan kiusaa mua, miksei se mee pois? mutta lopulta asenne muuttui ja Minniä harmitti niin kun ne lähti toiseen suuntaan eikä neiti voinut ymmärtää miksei me lähdetty mukaan kun sen pojan kanssa oli niiin kiva leikkiä! Minni löysi siis poikaystävän ;-) Toivottavasti törmätään siihen vielä joskus ulkona!

Tänään olisi tarkoitus lähteä vielä Kirkkonummelle, viettämään kivaa lauantaipäivää pentumaisissa merkeissä..

Ja harvinaisia hetkiä - Vinna ja Helmi repii samaa lelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)