tiistai 28. helmikuuta 2012

Vinna 16vk

Ilonaiheiden listaus jatkuu yhdellä uudella iloitsemisen aiheella Vinnan täyttäessä 16vk!

Ilonaihe numero yhdeksän on se, että löysin ehkä keinon minkä avulla kävellä Vinnan kanssa ulkona kun se on irti! Ensimmäisellä kerralla se toimi, katsellaan miten on seuraavalla kerralla. Elikkäs heittelin sille keppiä ja innostin sitä kantamaan sitä lähes koko ajan suussaan. Välillä otin itselle jemmaan ja kun koira lopetti juoksuspurtin heitin sen sille ja V juoksi niin innoissaan hakemaan sitä.  Lelulla tää ei toiminut aiemmin, mutta kepillä toimi nyt ekalla kerralla. Keppi ei meinannut vaan pysyä sen suussa, mutta kovin innoissaan se sen perässä silti siellä meni. Välillä mun kehut oli sille "liikaa", jätti kepin ja juos onnessaan mun luokse hyppimään "jeeee teinkö äiti oikein jeeee vähän kivaa äiti jeee hypitään vähän eihän haittaa kun mä vähän maistan sun pohkeita jeee kun on niiin kivaa!" ja sitten mä otinkin kepin ja purettiin sen puremisenergiaa leikkimällä sillä ja silittelin neitiä myös.

Vertailtiin äidin kanssa ruokia ja tultiin siihen tulokseen, että seuraavaksi kokeillaan varmaankin JV:n junioria. Kahdeksi viikkoa riittää vielä suunnilleen tuo JV pentu. Joskus oon epäillyt että mikä ihme juttu on myydä tuollaista junior -ruokaakin, mutta nyt ymmärrän paremmin kun vertailin pennun, juniorin, kanariisin ja energian sisältöjä. Saas nähdä miten tuo junior vaikuttaa sitten Vinnan kasvuun ja painoon. Meillä on lihotuskuuri ollut Vinnan kanssa, toiveissa olisi että sillä olisi paino noussut normaalia enemmän, katsotaan mitä huomenna eläinlääkärillä selviää!

Huomenna meillä on rokotusaika klo 16.15 ja mennään myös aamupäivällä ennen sitä vähän talleilemaan (riippuen siitä, onko työpaikkaohjaajalle ok että V tulee mukaan, mutta eiköhän se ole).

Vinna 16vk leikkii vähän saksanpaimenkoiraa.

16vk, 43cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)