keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Mitäs tuli vannottua?

Vannoin ettei tuo koira saa tulla sänkyyn tai minnekään enää. Noh, se on nyt käyttäytynyt niin nätisti eikä pure enää niin paljoa, joten.... Viime yönä heräsin ja toinen oli kömpinyt mun viereen nukkumaan, eikä oo muuten ikinä ennen niin tehnyt! Eihän sitä sitten siitä voinut pois hätistää.. Kun toisen kerran heräsin kuuden aikaan kun koiruus alkoi liikehtiä, niin ajattelin jo että nyt se pureminen alkaa, mutta ei! Vinna vaan vaihtoi paikkansa vielä lähemmäs mua ja nukuttiinkin päät vierekkäin viimeinen tunti ♥ Sitten seittemän aikaan kun heräsi, niin siinähän se vieressä nukkui vieläkin. Ihan hassua oli herätä tuo kainalosta, se ei oo ennen halunnutkaan mun vieressä nukkua kun aluksi olisin siihen suostunut. Ja sen jälkeen mua oli vaan niin kiva purra ettei mielessäkään käynyt nukkua. Sen sit näkee varmaan ihan pian kun alan katua tätä että annoin sille luvan tulla sänkyyn.. Mut se on äitin muru, pitäähän sen nyt saada äitin vieressä nukkua?

Koulusta kämpille tullessa mun tyyny löytyi lattialta, mutta se sitten taas saattoi olla omaa vikaakin, kun olin ne unohtanut reunaan pistää. Saas nähdä että kuinka pian alkaa luitakin löytyä sängystä. Kunhan ei sinne ala pissailla niin kaikki on hyvin! Maanantaina illalla tuo oli käynyt tossa toisella sängyllä pissalla, kun siinä oli ollut sen puhtaita pissapyyhkeitä pinossa..niiden päällä oli kiltisti käynyt. Olin täällä lattialla konttaillut sinä iltana enkä ollut löytänyt sitä pissalätäkköä ja olin ihan varma että astun siihen vielä.. Tiistaina aamulla selvisi sitten että ne pissat oli siellä pyyhkeiden päällä.

Nyt kun ei olla päästy liikkumaan ulkona niin paljoa, sillä minä että koira ollaan heti jäässä kun ollaan vähän kävelty, niin ollaan vähän treenailtu kaikenlaista. Eilenhän tuolla oli -30 astetta pakkasta ja silloin oli kyllä ihan liian kylmä lähteä kävelemään (Vinnakin tais olla samaa mieltä asiasta kun sen jalat jäätyi). Ollaan siis treenattu paikalla istumista, irti päästämistä ja maahanmenoa. Maahanmeno sujuu taas jo askeleen paremmin, kun namit kiinnostaa vähän enemmän kuin aiemmin. Paikalla istuminen sujuu nätisti, mutta oon tosi varma siitä, ettei se sana oo neidillä vielä kunnolla hallussa. Mutta meillä on aikaa treenata! Irti päästäminen sujuu tällä hetkellä vähän heikosti, mutta eiköhän tuo pätevä tyttö sen pian tajua. Vinnan kettulelun oon nostanut pöydälle, koska se on neidin suosikki. Sitä on sit hyvä käyttää jotain treenatessa kun on niiiin kiva!

Vinna syö nyt muuten tosi hyvin verrattuna aiempaan! Ennen lopetti syömisen jos poistuin huoneesta, mutta nyt syö kyllä silloinkin ja kun tuun takaisin niin kuppi on tyhjä jo alle viiden minuutin. Ennen kun meni 15 minuuttia syödä, kun piti touhuta kaikkea muutakin. Nykyään tuo on aina tosi onnellinen heti kun näkee että kosken ruokakuppiin, lähtee hyppimään ja pomppimaan ja odottaa että saa ruokaa. Oikeasti ahne tuo ei ole, mutta ruoka sentään maistuu noinkin hyvin!

On tuo pätevä ja ihana pentu, vaikka välillä osaakin olla hyvin rasittava ♥ Höpsö pieni pentu.

2 kommenttia:

  1. Meillä sänky on koiravapaa-alue silloin, kun me ollaan siellä. Luvan kanssa saa tulla, mutta ei sitä lupaakaan heru, jos huudetaan tai raavitaan sängyn vieressä (Lumon mielellään harrastamia aktiviteetteja). Uuno on ainoa, joka sänkyyn edes tulee ilman lupaa. Se tietää aina muutamaa olohuoneyötä portin takana, varsinkin, kun Uu myös harrastaa kusemista sänkyyn. Isla ei tule ikinä sänkyyn ellei sille anna lupaa (eli siis ei myös yksinollessaankaan, koska eihän mamilta silloin vois kysyä edes). Uuno tulee, mutta perjaatteessa se on luvallista kunhan on nätisti eikä kuse, koska me ei olla kotona. Luita se ei kyllä ronttaa tänne, vaikka koskaan meidän aikana sänkyyn ei niitä saa tuoda (kiva mennä illalla nukkumaan ja löytää poron kurkkutorvi selän alta valkosista lakanoista, nam..). Mutta siis summasummarum, Lumokin pääsee sänkyyn luvalla ja vaikka aika usein siinä vieressä vonkuukin niin uskon, että määrätietoisella kuspääkurilla tajuaa, että sänky on meidän ja sillä on oma sänky+sänkyyn pääsee hyvällä käytöksellä loikoilemaan ja kattelemaan ikkunasta maisemia:) Onneksi toi on niin rääpäle ettei pääse hyppäämään ite vielä sänkyyn:D

    VastaaPoista
  2. Okei! Pitääpä yrittää tehdä tuo meilläkin niin, että luvalla saa tulla. Niin oon kyllä vähän jo nyt tänään ja eilen tehnytkin, ettei sinne oo mitään asiaa jos yrittää purra tmv. Vinna on nyt vasta oppinut kunnolla loikkimaan kaikkialle, ei sänkyyn vielä viikko sitten päässyt kunnolla (jotenkin siinä välillä onnistui) mut nyt on treenannut ja pääsee ihan helposti sinne loikkaamaan :D

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)