tiistai 6. maaliskuuta 2012

Etpä saakkaan kiinni!

Sanoo Minni juostessaan Helmiä ja Vinnaa pellolla karkuun onnellisena. Martta tyytyi köpöttelemään meidän jaloissa ja ihmettelemään isompien menoa. Minni ja Helmi pari kertaa jyräsi sen ja sen jälkeen Martta pysyikin visusti meidän lähellä.
Nähtiin ulkona myös punainen Peppi-cockeri(?), joka oli n. 5kk vanha. Oi että se oli pörröinen meidän Minniin verrattuna! Se oli ihan kuin meidän Minni 5kk vanhana, ihan samanlainen arkajalka. Onneksi meidän Minni on reipastunut tosi paljon ja on oikea rohkelikko nykyään!

Martta on tosi pätevä ja hieno pentu, muuttuu luonteeltaan vaan upeammaksi päivä päivältä. Se on yhtä rohkea kun meidän Helmi, ei vedä mitään vertoja arkajalka Minnille ja Vinnalle. Ei nekään sinällään oo arkajalkoja, mutta jos tuoli kaatuu vieressä niin ne lähtevät karkuun kun taas Martta menee katsomaan että mitä tapahtuu ja alkaa repiä tuolin päällä olevaa takkia.. Pieni ero huomattavissa. Martasta tulee vielä niin makee harrastuskoira!
Helmi oli pommin varma harrastuskaveri mulle agilityyn kun aloiteltiin, toisen koiran olisin pilannut täysin, mutta Helmi luotti muhun 100% ja oli tosi rohkea. Alkeiskurssin päättötodistuksessa sanottiin, ettei Helmi pelkää mitään, mitä mä opetan sille. Ja se piti paikkansa täysin. Vein sen vaan ekaa kertaa keinulle ja sanoin sille että menee siitä, Helmihän meni reippaasti. Vähän pari ekaa kertaa jännitti mutta siinä se oli ja koira meni jatkossakin sille innoissaan. En ees tajunnut silloin, että se voisi pelätä sitä. Ja pikku-Martassa nään sitä samaa rohkeutta jo nyt, mitä Helmissä on. Se on myös tuollainen peloton vauhdikas neiti.

Oon tänään Vinnan kanssa treenannut seisomista, perusasentoa ja seuraamista. Alkaa jo sujua paremmin kuin ennen. Vinna on taaaitava tyttö! Martan kanssa harjoiteltiin seisomista ja istumista.



Helmi vahingossa jyräsi Martan.




Helmikin innostui juoksemaan pentujen mukana :-)



Yritä siinä kuvia saada noista hurjapäistä :D


Äiti ja Martta

Yritettiin saada mut Helmin, Minnin, Martan ja Vinnan kanssa samaan kuvaan..kuvasta varmaan näkee miten hyvin onnistui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)