torstai 8. maaliskuuta 2012

Väsytetty Vinna

Taas käytiin treffailemassa kaverikoiria, tänään olivat vuorossa taas Nea, Emma ja Dusty -gööttien kera. Tällä kertaa meidän porukasta mukaan lähtivät Helmi, Minni ja Vinna.

Nea ja koiruudet treffattiin Koivukylän koira-aitauksella, jossa itseasiassa Helmin kanssa nähtiin Neakin ensimmäistä kertaa. Laskettiin göötit ja Minni irti ja saivatkin juoksennella hyvän aikaa vapaana kun lähdettiin kävelemään Tarhurinpuistoon päin. Minni onnessaan juoksenteli siellä, Helmi ja Emma taas aloittivat tutun pissaringin. Kun hiihtäjiä tuli vastaan, joutui Minnikin hihnaan, göötit saivat edelleen jatkaa irti. Helmi vähän spurttaili Dustyn kanssa karvat pystyssä, sillä oli ihan omat kuviot :-D Tarhurinpuistoon ei lähdetty kävelemään, vaan mentiin siitä pellon poikki menevää tietä. Odoteltiin että hiihtäjät menivät, Minni ja Vinna oli niin kovin onnellisia kun pääsivät irti. Dusty liittyi mukaan jengiin ja siellä Minni, Vinna ja Dusty juoksivat kilpaa pellolla lumen päällä. Minnillä oli niin kivaa, ettei meinannut antaa enää kiinni kun niin nautti siitä juoksemisesta.
Käveltiin Malminniityn koirapuiston ohi ja Malminniityn läpi, sieltä Nea jatkoi Simonkylään päin ja me käännyttiin Tarhurinpuistoon päin. Tällä kertaa käveltiin Tarhurinpuiston läpi ja oli kiva nähdä mitä kaikkea siellä olikaan tapahtunut. Helmi kovin muisti, että ollaan Sipulitiellä asuttu ja oli heti menossa rapulle. Kyllähän se vielä muistaa, että me ollaan Havukoskenkadullakin asuttu ja sinnekin rappuun olisi sisään menossa vaikkei olla pitkään aikaan sielläkään käyty. Miten se aina paikantaakin missä me ollaan menossa?

Vinna alkoi loppumatkasta väsähtää kun mentiin kotiin päin. Poikettiin mummolla&ukilla kylässä ja heti kun Helmin haukkuminen oli rauhoitettu perunankuorilla (joita Minni ja Vinnakin sai maistaa) niin kaikki kävivät nukkumaan. Vinna oli kaikista väsynein, sen olin jo ulkona kävellessä huomannut kun se alkoi roikkua Minnin hännässä ja korvissa sekä omassa hihnassaan. Mummolla pääsi sitten pistämään pitkäkseen ja vaikka muut oli heti pystyssä kun nousin ylös, Vinna jaksoi kyllä nukkua.
Käveltiin koirien kanssa reilut parisen tuntia, yhteensä oltiin reissussa reilut kolme tuntia.
Kiitos Nea lenkkiseurasta taas! Oli tosi kiva nähdä uudestaan, ilmakin suosi meitä :)

Minnin jalassa oleva patti ei oikein tahdo parantua, eilen ja toissapäivänä oli auennut kunnolla ulkona ja tänään Minni saikin pitää tossua kokoajan ulkona. Vinna vaan kovin sisällä avustaa ottamaan tossua pois jalasta mutta aika hyvin se on silti siinä pysynyt.

Illemmalla käytiin äitin kanssa heittämässä Vinnan kusema sänky Sortti-asemalle ja Ikeasta käytiin ostamassa uusi sänky. Ikeasta lähti myös mukaan pari uutta eteisen mattoa (Martta ajattelee että eteisen matot on sen kakka-alustoja) ja Vinnalle hieno punainen pehmopallo.



Kaikki äitin rakkaat ♥

Vinna ja Dusty taustalla.

Dusty, Helmi, Minni ja Vinna


Vinnalla, Dustyllä ja Minnillä oli kivaa :)
Martta ja Vinna on ihan parhaita kavereita, Vinna alkaa Minniä vähän syrjiä kun Martta on niiiiin kiva pieni ja se murisee!

Helmi siirtyi pöydälle kun ei jaksanut Marttaa katsella.. :D

Pennut oli yhdessä avanneet lipaston laatikon ja kaivaneet sieltä jotain muuta kuin niiden leluja syötäväksi.. :D Kaikki kolme yhdessä tihutöissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)