torstai 1. maaliskuuta 2012

Pennut painii

Minni ja Vinna on taas kovin onnellisia kun pääsevät painimaan. Alkaa kunto loppua jo kesken, vaikka vasta 20 minuuttia ollaan oltu kotona. Vuorotellen jompi kumpi makaa maassa toisen purettavana ja kamala läähätys vaan kuuluu! Yritän kuvia saada lisättyä vielä tänään.
Helmi sai Vinnan maksalaatikkokongin ja onnistuikin sen tyhjentämään! Helmin tyhjennyksen jälkeen Teppo vei sen ja järsi sitä vaikkei siellä mitään ollut. Pitänee Tepollekin ostaa oma kongi..?

Junamatka Vantaalle meni hyvin, suurimmaksi osaksi ajasta me nukuttiin Vinnan kanssa. Tällä kertaa junassa oli paljon muita koiria, kaksi cavalieriä, bokseri, kaksi villakoiraa, mopsi ja joku isohko koira jonka rodusta en sano mitään. Vinna käyttäytyi oikein mallikkaasti ja ihmiset taas ihasteli kuinka 4kk vanha pentu voi käyttäytyä niin hienosti. Taas sai kuulla kysymyksiä, että onko tää berni tai joku muu paimenkoira - joku muu kylläkin muttei berni. Sen väritys huijaa ihmisiä kyllä oikeen hienosti.
Vantaalla talvi alkaa olla jo ohitse, kurjaa katsoa kun vettä ja loskaa vaan näkyy ympärillä. Kiteellä oli vielä niiiin talvi! Vaikka siellä räntää kyllä alkoi satamaan just kun lähdettiin kotiin päin.

Ilonaihe numero yksitoista liittyy junamatkailuun. Vinna meni itse junaan sisälle ja tuli sieltä ulos, jee! Sen turkki hilseili junassa tosi vähän, yli puolet vähemmän kuin aiemmin. Ei se taida enää jänskätä sitä niin paljoa, kun alkaa pikkuhiljaa tottua siihen enemmän. Alkaa siitä kasvaa pätevä koiruus.
Pitää nyt Vantaalla ollessa koittaa käydä sen kanssa reissussa Helsingin hälinässä, vois ottaa Helmin vaikka mukaan näyttämään mallia. 4.3 ei mennäkään mätsäriin, sillä kennelyskää on liikkeellä ja yritetään varjella meidän neitejä siltä.

Martta tulee ylihuomenna jo kotiin! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)