maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kiteellä med Vinna ja Minni

Oli taas Kiteelle lähtö päivä! Mukaan nappasin tällä kertaa Vinnan ja Minnin. Junamatka vähän jännitti, kun pelkäsin että ne pistävät yhdessä kunnon näytöksen pystyyn, mutta Vinna osoitti äitille että se osaa matkustaa nätisti junassa. Nukkui rauhassa lattialla, kun taas Minni oli tosi levoton ja vinkui ja liikkui lähes kokoajan. Loppumatkasta Minnikin rauhoittui ja nukkui mun vieressä toisella penkillä.
Meidän junamatkaa tuli eräs mies piristämään. Luultiin ensin Susannan kanssa, että se oli humalassa, mutta limua se kyllä kokoajan litki eikä mitään muuta. Tosin mistä se tietää jos se jotain muuta oli vetänyt.. Jutteli yksikseen ja tuli jatkuvasti rapsuttelemaan Vinnaa ja Minniä. Hänen kysyessä koirien nimiä, kerroin, että pentu on Vinna ja toinen on Minni. Mies kysyi Vinnasta että oliko sen nimi Pinja ja sanoin että ei kun Vinna.  Sen jälkeen totesi että aa Minna ja luuli kai että puhuin Minnistä. Näin se kutsui Vinnaa kokoajan Pinjaksi ja Minniä Minnaksi. Kun se varmisti vielä molempien nimet multa, en enää jaksanut korjata vaan totesin että joo Pinja ja Minna ne oli.

Asuntolalle tultaessa Vinna heti muisti missä ollaan ja Minni vasta sisällä tajusi. Vinnan kanssa meinaavat alkaa luista tapella, mutta toistaiseksi on ainakin Vinna lopettanut sen heti kun oon kieltänyt sitä. Lattialla on kaks herkkuluuta, yksi naudan ydinluu ja pari pussillista jotain naudan nahkarullia. Luulis, että kummallekin löytyis jotain pureskeltavaa. Noh, pitää katsella ja tarvittaessa keräillä ne pois lattialta. Pitää vaan miettiä, että mitä niille viitsii lattialle tekemiseksi jättää ettei ainakaan tuu mitään kiistaa.
Katsellaas miten menee Minnin ensimmäinen yö "uudessa" paikassa, nyt ainakin uni maistuu lattialla.

Tänään tuli myös Vinnan ja Martan uudet hienot pannat! Pitää laittaa niistä kuvia koirien kaulassa vielä tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)