perjantai 9. maaliskuuta 2012

Sosialistumista Tikkurilassa

Elikkäs siis! Tänään mentiin Vinnan kanssa Tikkurilaan sosialistumaan vähän Nean ja Dustyn kanssa! Alunperin meidän piti nähdä Jemina ja Jasu, mutta suunnitelmat muuttuivat ja meillä olikin Nean ja Dustyn kanssa kiva päivä! Onkin tullut Nean kanssa nyt vietettyä sitten paljon aikaa parina viime päivänä, mutta eipä se mitään haittaa ;) Kiva että on sellanen kaveri, jonka kanssa menee ajatukset yhteen ja suuresta osasta asioita ollaan samaa mieltä! Neaan tutustuttiin oliskohan ollut 2008 vai 2009 ja Nea perehdytti mut koiramaailman saloihin. Ilman niitä mätsärikiertelyitä ja ojankoon viemistä mulla ei varmaan olis nyt Vinnaa agilitykoiraksi kasvamassa.

Mutta siis, lähdettiin kahden aikaan bussilla Tikkurilaan, ennen lähtöä oli kaikenlaista säätöä ilmassa. Ensin karkasi Minni, sen jälkeen Vinna Minnin kaverina ja viimisenä vielä Martta joka antoi kuitenkin nätisti kiinni. Selvittiin Tikkurilaan, josta käytiin hakemassa junaliput Kiteelle ja sitten odoteltiinkin vaan Neaa ja Dustyä tokoillen asemalla. Vinna hyvin pystyi olemaan perusasennossa vaikka ihmisiä meni matkalaukkuineen ja lastenrattaiden kanssa ohi, ja seuraamistakin otettiin hieman. Vinna oli oikein hienosti!

Nean ja Dustyn kanssa lähdettiin vaan kävelemään sinne sun tänne Tikkurilassa ja ihmisiä ulki jatkuvasti meidän ohitse. Vinna ei suurimmasta osasta välittänyt ja jos välitti niin sain huomion kiinnitettyä itseeni - ja lihapulliin! Pätevä V. Käytiin myös eläinkauppa 4Petsissä katselemassa ja Vinna olis kovasti halunnut ottaa matkaeväitä mukaan, tällä kertaa jätettiin ne kauppaan.
En olis ikinä uskonut, että Vinna käyttäytyisi noinkin hienosti! Kyllä se vaan osaa yllättää välillä positiivisestikin. Kiitos Nea taas seurasta, pitää sinne lentokentälle lähteä sitten joku kerta ;)

Äiti lähti Minnin ja Martan kanssa tänään Ryttylään, varmaan huomenna illalla tai sitten sunnuntaina aamulla mennään Vinnan ja ehkä Helmin kanssa perässä. Sunnuntaina mennäänkin Lempäälään Vinnan kasvattajan Minnan luokse! Kiva päästä näkemään Vinnan sisaruksia. Kyllä V taitaa silti vaan olla paras ;)

Ja sen jälkeen listaillaan taas ilonaiheita! Vuorossa kolme seuraavaa ilonaihetta.

Ilonaihe numero kaksitoista on se, että Vinna menee itse bussiin ja lähijuniin sisälle ja tulee ulos sieltä. Osaa rauhoittua bussissa nukkumaankin. Ei yritä mennä ihmisten luokse vaan on rauhassa jaloissa. Jossain vaiheessa tosin ajattelee itse, että voitaisiin jo lähteä pois.

Ilonaihe numero kolmetoista liittyy tämän päiväiseen Tikkurilaseikkailuun. Vinna osaa hienosti keskittyä vieraissa paikoissa ja tilanteissa muhun. Ihmisvilinässä ei yritä mennä jokaisen ihmisen luokse vaan voi myös nätisti seurata mua jos imutan lihapullien kanssa. Yksin käyttäytyy ulkona siis mainiosti, väsähtäessään alkoi vaan repimään hihnaa ja puremaan mua, mutta sekin saatiin sitten loppumaan ja pentu käveli pääasiassa tosi nätisti.

Ilonaihe numero neljätoista voisi liittyä rauhoittumiseen. Kun joku muu ei hösellä ympärillä, Vinnakin osaa rauhoittua hienosti. Täällä se on nukkunut melkein kokoajan. Käytiin iskän luona moikkaamassa iskää, Annelia ja Tessua ja sielläkin pystyi rauhoittumaan vaikka leikkikin hyppypomppurottaa välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)