perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hoitokoirailua

Meillä on nyt torstai-maanantai välillä vahdittavana Susannan kanssa luokkakaveri Jennin kämpillä sen Tico-seropi. Tico on höslä isokokoinen sekarotuinen, leikkaamaton uros. Tulee hyvin Vinnan ja Minnin kanssa toimeen ja ulkona kävelee jopa hetkittäin nätisti.
Tänään käytiin sitten koko konkkaronkan kanssa kävelemässä radan toisella puolella, saivat Minni ja Vinna juosta vapaana. Tico pidettiin hihnassa, sillä Jenni varoitteli sen karkaamisesta. Ticostakin olis ollut niiin kivaa juosta vapaana! Mut ainakin sai purettua energiaansa siihen vapaana juoksemiseen. Lenkin päätteeksi kämpillä huomasin, että Vinnan tassusta tulee verta. Oli onnistunut sitten saamaan siihen haavan ja kun pesulle mentiin (ulkona oli aikas ihana kurakeli! unohdin tietty koirien takit kämpille kun ajattelin ettei saada ulkoa muuta kuin lumipaakkuja... mutta kevät tuleeee!) niin Minnin tassun patti oli myös auki. Molemmat saivat sitten olla tossut jalassa ja suihkutin haavoihin jotain liuosta mikä desinfioi sen haavan.

Ruokintaan liittyen sen verran, että Vinnalle on nyt ostettu 15kg Jahdin ja vahdin junioriruokaa ja katsellaan miltä se vaikuttaa. Minni vuorostaan ei tänään syönyt iltaruokaansa ahneesti kuten aiemmin, vaan söi suurinpiirtein yksi nappula kerrallaan ja sitä pureskeli sen 20 sekuntia. Kurkkasin suuhun, siellä kaikki ok. Juoksuja tässä kanssa odotellaan, että saa nähdä!


Minni, Vinna, Tico ja Susanna


Meinas itku päästä kun ne tuolla rymysi ja Vinna meni kaatumaan lätäkköön. :D

Tytöt tanssii

Ticokin olis halunnut leikkiä!
Tico


Vinna on niin ilmeikäs koira!
♥ Nyt sen korvat on samassa asennossa taas.

Minni sai tossun jalkaan kun patti aukesi taas...
Ja Vinna sai tossun jalkaan kun sai haavan tassuunsa pihalla rymytessä.
Ja pestyt, väsyneet ja tossuilla kidutetut tytöt yritti ettei niiden tarvii tulla pois sängystä kun yritin alkaa imuroita ja sänkyä piti siirtää. Kun aloin liikuttaa sänkyä, Vinna juoksi heti isosiskon kainaloon turvaan :D


Ja otetaan vielä tietoa vastaan, mikäs se tämä on?

Vinna oli yöllä löytänyt kapulan jostain ja piti omat tokotreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)