keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Päivä täynnä tekemistä

Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului, että aamupäivällä lähdettäisiin Linnean ja Osmon kanssa lenkille ja illasta sitten äidin ja koirien kanssa pellolle räpsimään kuvia. Toisin siinä sitten kävi..

Yhdeltätoista lähdettiin Vinnan kanssa bussilla Korsoon. Osattiin jäädä oikealla pysäkillä pois eikä kauaa tarvinnut odotella kun Linnea ja Osmo sieltä tulikin jo. Vinna oli ensin vähän varautunut Osmoa kohtaan, mutta reipastui lopulta kovin ja pennut koittivat hihnoissa jo pistää ranttaliksi.
Irti päästyään Vinnaa ei enää kauheasti kiinnostanutkaan painia, vaan siellä se meni juoksennellen Osmoa karkuun. Osmolla kun oli vähän lyhyemmät jalat vielä, eikä meinannut oikeen Vinnan vauhdissa pysyä mukana.. Pari kertaa ne vähän paini siinä, mutta suurimman osan ajasta Vinna juoksenteli Osmoa karkuun sillä se oli tosi kivaa! Kun ihmisiä tuli vastaan sain kerrankin kunnolla namitettua Vinnaa eikä se ollut lähdössä niin ihmisten perään miten yleensä on! Juuri ennen kuin koirat piti ottaa kiinni sieltä tuli ihmisiä alikulkusillan alta enkä huomannut niitä aiemmin ja Vinna kääntyi ja tuli mun luokse kun miljoonatta kertaa pyysin! Olin ihan varma että noniin nyt se menee sinne hyppimään niitä päin, mutta kerrankin se pentu yllätti mut positiivisesti! Muuten sen korvat olikin tuon lenkin aikana kateissa.... Puolisen tuntia käveltiin Linnean ja Osmon seurassa, sen jälkeen mentiin Vinnan kanssa käymään Megaeläimessä ostamassa nameja. Tämän jälkeen suunnattiinkin kotiin päin.

Bussia odotellessa kävin puhelimella facebookissa ja huomasin että Nea etsi seuraa lähtemään Sipoon koirametsään. Asia olikin sillä selvää ja menin kotiin suorittamaan koirien vaihdon. Vinna jäi nukkumaan ja mukaan lähtivät loput kolme (Helmi, Minni ja Martta). Mentiin ensin bussilla Koivukylän asemalle ja sen jälkeen junalla Hiekkaharjuun josta Nea meidät poimi kyytiin. Sillä oli Emma ja Dusty -göötit mukana, joten Martta pääsi tapaamaan uusia koirakavereita :-)
Koirametsässä oli koiralla kivaa kun viipottivat vapaana, Minni pääsi kerran säikähtämään olisko ollut kahta espanjanvesikoiraa tmv, mutta muuten koirilla oli kivaa. Martan nappasin aina syliin kun tuli toisia koiria vastaan, ettei se saisi huonoja koirakokemuksia jos joku rymyäisikin sen päältä tmv.
Kun koirametsästä lähdettiin pois, Nea heitti meidät Tikkurilan asemalle josta jatkettiin matkaa junalla Koivukylään. Koivukylässä odoteltiin myöhässä olevaa bussia, kun tajusin, että äitihän on jo kotimatkalla töistä. Soitto äidille paljasti, että äiti oli just menossa Lidliin ja päästiinkin sen kyydissä sitten kotiin. Säästyipä 1,30€ kun junassa ei konduktööri tullut meille lippua myymään!

Nyt täällä koirat nukkuukin sikeästi, Marttakin vihdoin nukahtanut häkkiinsä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)