lauantai 24. maaliskuuta 2012

Näyttelyuran korkkaus

Tänään oli siis suuntana Helsinki Vinnan ja Minnin kanssa. Kristiina lähti mukaan kameran kanssa, sai toimia koiran taluttajana. Kamera pysyi kurjan sään vuoksi poissa ja kun sen piti tosiaan toista koiraa aina pitää kun olin kehässä, niin oli niin helpompaa. Vinna pääsi kulkemaan junassa, bussissa ja ratikassa ja käyttäytyi oikein upeasti. Vaikka paikalla oli paljon muita koiria, ei nekään suotta neitiä säikytelleet. V olis kovin halunnut leikkiä kaikkien kanssa ja vasta rotutoveri Ilona ryhtyi sille painikaveriksi. Minni oli tosin vähän mustasukkainen siinä vaiheessa...
Molemmat tytöt olisivat voineet käyttäytyä paremmin. Kokeilin juoksuttaa Vinnaa kehän ulkopuolella ja se oli sellaista hyppimistä että! Oletan, että johtuu siitä ettei olla treenattu sitä vielä koskaan tuollaisessa paikassa. Harjoitus tekee mestarin :) Minnikään ei kehän ulkopuolella suostunut ravaamaan oikein ja eihän ne kehässäkään sitten menneet kunnolla.

Ensin oli Minnin vuoro mennä kehään. Seisoi kohtuu hyvin sitten, kun sen sai vain seisomaan. Ravata suostui vasta viimeisellä pätkällä, nauhakehässä ei oikein ollenkaan. Nauhakehässä myös luuli, että takana oleva koira yritti syödä sen. Yritti vaan kääntyillä ja luuli että se koira syö sen ja mä siinä sitten yritin saada sitä seisomaan vähän heikonlaisesti. Minni oli siis lopulta sitten punaisten toinen (pun2), itse en olisi sitä niin korkealle sijoittanut, enkä antanut ees punaista nauhaa, mutta ei valiteta!

Pienten pentujen jälkeen alkoi isojen pentujen kehä. Vinna meni kehään viidentenä. Siellä sain sen jotenkin seisomaan, piti asetella sitä hieman kun muuten ei takajalkojaan laita oikein. Ravaamisesta ei tullut oikein mitään, kyllä se välillä suostui ravaamaankin. Itse piti kävellä ettei se laukannut ja kun mä kävelin, niin sen liikkeet meni ihan pilalle. Mut olis ne mennyt muutenkin jos olisin nopeentanut tahtia. Vinna kun tykkäs halia. Tuomari sanoi että oli vaikea valinta päättää, kumpi saa punaisen nauhan ja kumpi sinisen ja totesi että Vinna on tällä kertaa ykkönen ja sai punaisen nauhan. Taas loksahti itsellä suu auki, mutta ei valiteta ;) Punaisten nauhakehässä ei sijoituttu, mutta sain sen siellä jopa hetkittäin ravaamaan, joten tyytyväisiä ollaan edes siihen saavutukseen.

Oli kiva nähdä tuttuja, kiitos erityisesti Kristiina kun lähdit mukaan! Kuvia tuleepi myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)