lauantai 14. huhtikuuta 2012

Helmi loistaa - SIN1 BIS3

Tänään lähdettiin Vinnan ja Helmin (sekä Riina lähti kaveriksi mukaan) kanssa mätsäriin Malminkartanon sirkuskentälle. En ollut varma siitä miten kentälle mennään, mutta ajoissa kerettiin paikalle vaikka aikataulut pitikin suunnitella uusiksi bussin myöhästelyn takia.

Ensin päästiin Helmin kanssa kehään, meidän parina oli Aku kiinanpalatsikoira. Tuomari sanoi, että oli tosi vaikeaa tehdä päätös, kumpi saa sinisen ja kumpi punaisen nauhan. Olivat tosi tasaväkisiä, hyväkuntoisia veteraaneja. Helmi sai lopulta sinisen nauhan ja Aku punaisen. Sinisten nauhakehässä Helmi sijoittui ensimmäiseksi.
Vinna suostui kehässä seisoa kohtuu nätisti, mutta ravaamisesta ei meinannut tulla mitään. Onneksi tuomarina toiminut Maija Henttonen antoi mahdollisen treenaamiseen kunnolla. Maija katsoi koiran hampaat kahdesti ja sain yrittää juoksuttaa Vinnaa kahdesti edestakaisin ja kahdesti ympäri. Välillä se meni nätisti, mutta suurimman osan ajasta ei ravaaminen sujunut. Itse en voinut yrittääkkään juosta, sillä Vinna heti alkoi laukata. Vinna sai kuitenkin punaisen nauhan, meidän parina oli bordercollie. Nauhakehässä Vinna ravasi välillä paremmin, yhtäkkiä se kuitenkin keksi alkaa purra mua, eikä ravaamisesta tullut enää mitään sen jälkeen. Tiputtiinkin sitten pois, kun tuomari valitsi jatkoon menijät. Parikehässä Helmi pääsi myös Riinalta karkuun ja jouduin kehässä huudella sitä, sinne se mun luokse onneksi pian juoksi ja sain pistettyä sen hihnaan ja tungettua Riinalle nakkeja.

Helmi oli SIN1 BIS3 ja esiintyi oikein kivasti haukkumista lukuunottamatta. Vinna esiintyi paremmin kun viime kerralla, mutta vieläkin on tosi paljon treenattavaa. Vinna oli siis PUN ei sijaa.

Täällä oli tosi kivat palkinnot ja tuomarit, tykkäsin tosi paljon. Viime vuonna Helmi taisi olla samassa mätsärissä PUN2, pistettiin siis paremmaksi! Saatiin aivan upea ruusuke (tai no kaksi ruusuketta), tykkään siitä hirmuisen paljon ja haluaisin sen niin johonkin seinälle näkyvälle paikalle. BIS-kehästä tuli myös pokaali, puruluu, hanskat, panta ja lahjakortti jolla sai lunastettua maksutta 3-4kg Royal Caninin ruokaa (kipastiinkin samana päivänä hakemaan 4kg Royal Caninin Medium junioria, ostettiin myös pentupakkaus johon kuului 1kg myös tuota RC:n Medium junioria). Se alkoikin taas loppumaan, tuli siis kuin tilauksesta tuo lahjakortti! Pentupakkauksen mukana tuli 4kk voimassa oleva 9€ alennus jos ostaa 15kg RC:n jotain ruokaa. Pistetään siis harkintaan 15 kilon säkki tuota RC:n pentunappulaa. Tällä hetkellä syö siis sekaisin RC:n pentunappua ja JV:n junioria. Seuraavaksi ostan testiin JV kanariisin tai energian, sitten ollaankin Vantaalla ja on helpompaa ostaa jotain hyvää ruokaa! RC, JV, eikä ANF oo kunnolla mikään sopinut Vinnalle, vaan kaikkien kanssa on vatsa oireillut. Veteraanien sinisten kehästä saatiin juu ruusuke, kaks RC:n näytepussia ja lelu. Sitten saatiin joku tollanen tyynyn tapainen juttu, mitä voi käyttää tyynynä tai sit selän tai niskan tukena tmv. Muotoutuu sen mukaan miten siihen päänsä pistää.

Martan kanssa tänään temppuiltiin sen iltaruuilla, harjoiteltiin maahanmenoa, istumista, seisomista ja tassun antamista. Häntä vaan heilui kun toinen niin iloisena oli siinä mukana, kolme kateellista koiruutta katseli vaan vieressä.

Täydennän tätä postausta vielä myöhemmin, kunhan saan kuvia tuolta mätsäristä. Jos siellä nyt on yhtään kuvaa Helmistä BIS-kehässä. Laitan alle vielä Martan ja Vinnan rakennekuvat, Martalla ikää 15vk ja Vinnalla 22vk.

Martta 15vk
Martta 15vk
Vinna 22vk aseteltuna, etujalat on liian edessä
Vinna 22vk vapaasti seisotettuna, ei malta olla paikallaan ja siirtelee jalkojaan kokoajan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)