perjantai 13. huhtikuuta 2012

Matti 4v!

En tainnut 10.4 muistaakaan kertoa, että meidän Matti Mahtavin täytti silloin arvioidusti neljä vuotta! Mattihan tuli meille pari viikkoa Lissun jälkeen, kun äiti luki lemmikkipalstoilta että joku oli löytänyt Hyvinkäällä pellolta kaksi kissanpentua. Matti ja Hilma-sisko haettiin vielä samana päivänä kotiin ja ne valloittivat meidän koko perheen. Ainoastaan Matti jäi kuitenkin lopulta ilahduttamaan meidän perheen elämää ja oikein hieno kissa siitä onkin kasvanut. Hassua että pian siitä on jo neljä vuotta että Matti asteli meidän taloon!

Olen ilmoittanut Vinnan Helsingin pentunäyttelyyn 17.5 ja myös suojelupäiville 19.5. Suojelukoiraa siitä ei tule, mutta pääsenpä itse tutustumaan lajiin ja sitten voin kanssa sanoa, että ollaan Vinnan kanssa sitä kokeiltu ;)
Huomenna meihin voi törmätä Helsingissä Malminkartanon sirkuskentällä olevassa mätsärissä kera Helmin ja Vinnan. Maanantaina mennään ehkä Helmin kanssa agilitykilpailuihin ja Vinnan kanssa harjoittelemaan putkea.

Tänään saavuttiin siis Vantaalle ja Minni ja Vinna on kumpikin olleet kovin iloisia toistensa seurasta! Nauttivat ihan täysillä kun pääsee taas painimaan. Martta on kasvanut ihan hirmuisesti, pitää huomenna punnita se ja mitata sen säkäkorkeus. Ja tietty uus rakennekuvakin olis kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)