keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

"mä en sit äiti kato ees suhun päin kun joudun olla hihnassa"



Vinna oli aika möksmöks tänään. Temppuili niin paljon, että jouduin ottamaan sen hihnaan kiinni ulkona ja neidistä oli kauheen tylsää joutua kävelemään vaan mun takana hihnassa. Ei suostunut yhtään kuuntelemaan kun puhuin sille ja yritti vaan kiskoa eteenpäin. Lopulta kun laskin sen uudelleen kiinni, se ei kuunnellut enää kunnolla eikä tullut ekoista kutsuista luokse. Hyppi ja pomppi purren taas. Ja taas joutui hihnaa ja käveltiin takaisin kotiin. Pari kertaa jouduin ihan kunnolla sanomaan sille, kun ei meinannut tulla eteenpäin menosta vapaana mitään, eikä meinannut uskoa. Mutta selvittiin sentäs kotiin lopulta! Meidän takana käveli toinen koira ja V ei meinannut millään ymmärtää ettei me pysähdytä moikkaamaan sitä koiraa vaikka se miten haluaisi. Näinpä koira sai kokea kylmän raahauksen vaan perässä läpi kuralätäköiden.
Tänään pistin kanssa kuonopannan tilaukseen, mun tuurilla se on kuitenkin Vinnalle liian pieni. No sit palautetaan ja tilataan uusi! Pitää toivoa kuiteen, että toi olis sopivan kokoinen.

Vinnan ruoan suhteen arvon vähän. Syö siis nyt JV pentua ja vatsa on taas mennyt ihan sekaisin. En kuitenkaan tiedä johtuuko uusista nameista vai tuosta ruoasta, sillä ruoka aluksi tuntui sopivan tosi hyvin. Katsellaan.. Nyt myös siirrytään siihen, että Vinna syö 3krt päivässä, 2krt nappulaa ja yhden kerran pelkkää lihaa. Pitää soitella tohon teurastamolle mikä tässä lähellä on ja kysellä kanssa että onko sieltä mahdollista jotain saada osteltua. Varmaan sais halvemmalla kuin jostain marketista - jos sieltä nyt mitään voi saada.

Ollaan kauheesti tokoiltu, maahanmeno muistuu taas tuon rääpäleen mieleen mutta ei vieläkään suju vaikka tehdään sitä pari kertaa päivässä. Vinna kovin tarjoaa tassun antamista ja ympäri pyörähtämistä, ulkona jos kaivelen taskuja niin se alkaa seurata (väljästi tosin). Ollaan myös harjoiteltu seisomista ja pari kertaa ravaamista. Se ravaaminen turhauttaa vaan itseä hirmuisesti, kun tuntuu ettei se suju yhtään. Oon ulkona yhtäkkiä saattanut naksautella jos oon huomannut että koira ravaa ja palkannut sitä siitä, mut heti jos yritän tarkoituksella saada sen ravaamaan niin ei suju sit yhtään.

Vinna on nyt 21 viikkoa vanha ja painaa varmaan n. 13,8kg. Viimeisen viikon on syönyt vähän huonosti ja oksenteli, vatsa kanssa ollut kuralla, joten veikkaus että paino ei oo täysin sen takia noussut.

Muokkaan kuvia tähän kunhan saan ne siirreltyä koneelle.





Vinna 21vk, 48½cm/13,8kg*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)