perjantai 6. huhtikuuta 2012

istu - maahan - seiso - sivu - seuraa

Ollaan vaan treenailtu, tässä tää pääsiäinen Kiteellä varmaan meneekin kun ulkona niin kurja sää? Eilen siivoiltiin ja vietiin mun huoneesta vihdoinkin toinen sänky pois, eli tilaa tottisteluun löytyy entistä enemmän! Pitää yrittää kuvia tai pientä videopätkää ottaa. Vois vaikka näyttää videolla mitä kaikkea me osataankaan! Ollaan myös alettu naksutella sille, että Vinna laittaa takatassunsa tason päälle (=agilityn kontaktit). Kyllä tää tästä! Harmi ettei mulla oo mitään lautaa minkä päällä vois treenata, vähän ongelmia aina keksiä mitä siihen alle nyt laittaiskaan.

Ollaan laiteltu muurahaisille houkutukseksi sokerimehu(keitto)kippoja kolme lattialle, Vinna oli ensin sitä mieltä että appelsiinimehu oli sitä varten, mutta muutti mielensä kun maistoi sitä ja kielsin. Vadelmamehukeitto olis myös houkutellut hirveesti. Eilen kun siivottiin, nähtiin myös sokeritoukkia. En kestä, haluun noi ötökät pois täältä :( Matkalippu kotiin houkuttaa, multa löytyis just sen verran rahaa lompakosta että pääsis kotiin med V.

Ajattelin myös laittaa tänään HSKP:lle viestiä, josko päästäis sitä kautta tokoryhmään jos ei HSKH:n kautta. HSKH:n ryhmää toivon enemmän, mutta vaikea uskoa että sinne päästäis tason takia. Mut yritetään toivoa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)