maanantai 9. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä!

Eli hyvää pääsiäistä meidänkin porukalta näin jälkikädessä vielä. Me ei olla nyt pääsiäisenä touhuiltu paljon mitään, tokoiltu ja harjoiteltu uusia temppuja plus käyty kävelemässä kutostien reunalla kattelemassa autoja. Kaksi kertaa ollaan käyty siellä autotien laidassa, kumpanakin kertana alussa Vinna on jahdannut autoja, mutta lopettanut sen sitten loppua kohti ja kävellyt nätisti.
Eilen käytiin myös ätäsköllä (järvi) ja kiivettiin johonkin torniin katteleen maisemia. Susannan kanssa huomattiin järven toisella laidalla joku (/jotkut) liikkuva harmaa juttu. Se näytti ihan jättiläisjäniksellä ja liikkui yhtä hitaasti kuin etana. Vauhti sillä oli kuitenkin niin tasaista, että se vaikutti veneeltä. Välillä se kääntyi niin, että siinä näkyi jotain punaista, mutta pääasiassa se näytti harmaalta jättiläisjänikseltä. Harmittaa, kun ei saatu tietää mikä se oikeesti nyt olikaan. Onko kiteeläisillä tapana soutaa lumen päällä jäällä? Keneltäkään tätä ei varmaan uskalla kysellä, pitelevät vielä hulluna kun menee selittelemään punaisesta jättiläisjäniksestä joka soutelee veneellä pitkin ätäsköä.. :D

Vinnalla on pääsiäisen aikana irronnut kolme kulmuria, yksi vielä kiinni mutta sekin heiluu, ehkä sekin irtoaa vielä pääsiäisen aikana sieltä suusta? Kovasti siellä uusia hampaita kasvaa, maitohampaille saadaan sanoa siis hyvästit.

Teppo täyttää tänään kaksi vuotta! On se hönttikin jo kauan siis ollut piristämässä meidän arkea :) ♥ Teppo on niin omanlaisensa kissa, yhtä tyhmää ei voi ihan heti tulla vastaan. Se on niin kömpelö, rumat silmät ja isot korvat omaava kissa joka elää ainoastaan sen takia että voi syödä ja varastaa ruokaa :D

Muokkaan tähän vielä myöhemmin videon mun pienestä kissavinnasta, joka on tosiaan tainnut olla liian paljon tekemisissä meidän kissojen kanssa... Pitää koittaa jos löydän jostain Tepon jauhelihapaketin avaamisvideonkin. Tepon taitolaji on nimittäin juosta täysiä huutamaan jalkoihin jos jauhelihapaketti avataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)