torstai 26. huhtikuuta 2012

Pieni väsynyt matkustaja

Elikkäs, tänään aamulla herätyskello soi 04.50 ja alkoi valmistautuminen lähtöön. 06.00 otettiin nimittäin suunnaksi Jyväskylä, Savonlinnan, Juvan ja Mikkelin kautta. Oltiin Savonlinnassa asuvan Miran kanssa sovittu, että Vinna lähtee heille hoitoon koko päiväksi, ettei tarvii olla 12h yksin ja näin me sitten tehtiinkin. Klo 7.08 saavuttiin Savonlinnan ABC:lle ja näihin aikoihin Mira tuli hakemaan Vinnan mukaansa. Vinna ei ees tainnut huomata, että ihminen muuttui, lähti mielellään Miran matkaan. Itselle tais olla suurempi paikka luovuttaa se toisen mukaan kun Vinnalle lähteä toisen mukaan :D

Vinnalla tais olla tosi kiva päivä, pääsi Vuk-aussien (Ardiente Chica Lanuda) kanssa painimaan ja samoiten Eos-bortsun. Talossa oli myös bortsu Hypno ja Sera, jonka rodusta mulla ei oo aavistustakaan... :D Vinna ei ollut yhtään stressannut vieraaseen paikkaan joutumista vieraiden ihmisten ja koirien kanssa, oli ilmeisesti asettunut hyvin taloksi.
Kun sitten viiden aikaan haettiin Vinna takaisin mukaan Kiteelle päin, pääsin itsekin näkemään Vukin ja Eosin. Vuk oli paljon pienempi kuin miltä se kuvissa on näyttänyt, mutta ihan yhtä hieno kyllä ♥ Tällä matkalla bussissa Vinna ei meinannut voida rauhottua, oli lähdössä bussista kovasti pois välillä, mutta lopulta sain sen nukkumaan jalkoihin. Ilmeisesti luuli, että pääsisi takaisin Miran ja koirien luokse jos päästäisin sen kesken matkan ulos bussista... Savonlinnaan mennessä junamatka sujui kuitenkin tosi rauhallisesti, vaikka takaisin Kiteelle mennessä V olikin vähän levoton.
Kiitos Mira vielä täälläkin siitä, että Vinna sai tulla hoitoon teille ♥

Nyt mulla on täällä nälkäinen ja väsynyt pieni aussie :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)