torstai 19. huhtikuuta 2012

jotain ihan muuta

Elikkäs tosiaankin jotain ihan muuta asiaa tällä kertaa :-)

Meidän ryhmänohjaaja pyysi mua miettimään vähän jo opinnäytetyön (päättötyön) aihetta. Antoi vinkkiä mitä ne voisi olla ja tänään nähtiin muidenkin esityksiä (mm. chinchilla, kanin häkin rakennus ja raviurheilu). Sanoi, että voin tehdä päättötyön esim. koiran kouluttamisesta, näiden kolmen vuoden ajalta. Nyt se on sitten aika varmasti päätetty, että tuun tekemään sen opinnäytetyön näiden kolmen vuoden ajalta Vinnan koulutuksesta, kasvusta jne. Vähän kyllä houkuttelis myös tehdä tuo koiran ruokinnasta, joka itseä kiehtoo tosi paljon. Haluaisin eri nappularuokiin perehtyä tarkemmin sekä myös koiran raakaruokintaan entistä syvemmin. Vähän arvon tässä siis kahden vaihtoehdon välillä.
Jos Vinnaa siihen sotken, niin sittenhän voisin laajentaa sitä sen koulutuksesta ja kasvusta myös sen ruokintaan, sen kanssa harrastamiseen ja muuhun. Alan siis jo nyt suunnittelemaan tuota päättötyötä vaikka aikaa siihen on. Tälläisen kehotuksen siihen sain, että kannattaa miettiä että kuinka laajasti sitä haluaa tehdä, siispä tuumasta toimeen. Ja eihän sitä edes vielä tiedä, olenko täällä kolmen vuoden päästä vai en, voihan sitä silti vähän jo miettiä.

Otetaan vinkkejä vastaan, mistä kaikesta siihen voisi sitten lopulta kirjoittaakaan. Aihe saa olla niin laaja, kun vaan itse haluan ja sitä voi laajentaa tosiaan myös tuosta kouluttamisesta muuallekin, mutta mihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)