sunnuntai 1. tammikuuta 2012

125

Tänään käytiin vierailulla meidän mummon ja ukin luona, kannoin Vinnan suurimman osan matkasta sinne ettei turhaan rasitu. Sai jonkin aikaa juosta matkalla vapaana Helmin kanssa ja sit osan aikaa Helmin fleksissä ja muuten matkusti sylissä. Mummolla ja ukilla tutustui rauhassa paikkoihin ja oli valokuvattavana ja sitten tulikin aika nukkua. Hienosti nukkuikin sen ajan mitä oltiin siellä ja kun lähdettiin kävelemään kotiin päin niin oli väsy vieläkin, sillä nostaessani sen syliin se jatkoi uniaan sylissäni. Kotimatkalla ei saanut enää juosta vapaana kun oli niin pimeää, mutta hihnassa riekkui sitäkin enemmän sen ajan kun sai kävellä. Kun oltiin melkein kotona, jotkut alkoivat meidän takana paukutella ilotulitteidensa kanssa ja jos jompi kumpi koirista (Helmi ja Vinna oli vaan mukana) olisi säikähtänyt olisin niin mennyt aukomaan päätäni, mutta hyvä että kumpikaan ei ottanut häiriötä, mitä nyt korviansa vähän kääntelivät.
Helmi synttärisankari sai mummolla ja ukilla perunan kuoria, joita tyytyväisenä veteli. Kotona se sai sitten lihapullan paloja vastineeksi siitä kun teki jotain temppuja.

Laitettiin äitin kanssa myös Tapiolalle vakuutushakemus ja huomisesta alkaen on käyttö- ja jalostuskoiran vakuutus voimassa. Eli kaikki hyvin jos ei tänään telo vielä itseään.. :--D
Pitää huomenna taas koittaa saada kuvia otettua, kun Elina tulee Nellin ja Annin kanssa moikkaamaan pientä ja lähdetään Minnin ja Helmin kanssa niiden seuraksi lenkille :)

Meidän blogi tulee nyt parin päivän sisällä kokemaan pieniä muutoksia, todennäköisesti pikkuhiljaa, joten älkää ihmetelkö jos on jonkin aikaa hieman sekava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)